Slipje opzij thuisontvangst voor sex

slipje opzij thuisontvangst voor sex

...

Gratis geile films man zoekt geile vrouw


slipje opzij thuisontvangst voor sex

...

Daarbij bekeek hij mij net iets te lang en toen hij bemerkte dat ik dat doorhad, kleurde hij en draaide hij snel zijn hoofd weg. Ik vroeg hem met mij mee te lopen naar de paskamer, zodat hij zijn mening kon geven over de blouse. Terwijl hij achter mij aanliep voelde ik zijn geile, starende blik in mijn rug. In het pashokje trok ik de zijden blouse aan, en ik bemerkte dat mijn tepels alweer fier vooruit priemden en door de stof heen prikten. Toen ik het hokje uitstapte, zag ik dat ook hij dat had gezien, en dat hij begerig naar die twee welvingen onder die blouse keek.

Ik liep naar de spiegel, en zag dat naast de spiegel een deur was, waarschijnlijk van de kantine, of een magazijn. Hij zei, haast onverstaanbaar, dat hij mij prima stond, en durfde me niet aan te kijken.

Ik keek de winkel rond, maar er was verder niemand aanwezig. Ik voelde aan de deur naast de spiegel, en tot mijn opluchting was hij open. Ik trok de jongen aan zijn arm mee naar binnen, hij was te verbouwereerd om tegen te stribbelen.

Snel sloot ik de deur achter ons, en zag dat het een vrij kleine ruimte was die volgestapeld stond met dozen kleding. Mijn tong duwde zijn lippen van elkaar, en begon in zijn mond onstuimig heen en weer te gaan. Langzaam maar zeker werden die bewegingen door hem beantwoord, en kronkelden onze tongen langs elkaar heen. De dans van het genot inleidend. Langzaam liet ik mijn hand langs zijn zij naar beneden zaken, tot ik ter hoogte van zijn kruis was.

Ik aaide over de bobbel in zijn broek, die helemaal strak stond. Ook mijn andere hand liet ik afdalen en ik maakte zijn broek open. Ik liet mij door mijn knieën zakken, en trok tegelijkertijd zijn broek naar beneden.

Het enige wat nog tussen mij en zijn zalige genotstaf zat, was een boxershort. Ook deze trok ik naar beneden, en fier priemde zijn staaf vooruit.

Ik kon een goedkeurend geknor niet onderdrukken. Zachtjes omvatte ik de paarse eikel met mijn lippen en speelde met mijn tong over zijn eikel. Boven mij klonk een zacht gekreun ten teken van goedkeuring. Daarop nam ik zijn pik zover mogelijk in mijn mond en begon er op te zuigen. Ondertussen kneedde ik met mijn rechterhand zachtjes zijn ballen. Zijn gekreun werd steeds heftiger, en om hem nog wat meer op te zwepen, pakte ik met mijn hand zijn pik, en begon hem af te trekken terwijl zijn eikel tussen mijn lippen geklemd bleef.

Ik voelde hem schokken en wist dat het niet lang meer zou duren eer hij klaar zou komen. Ik kneep iets harder in zijn ballen, en op dat moment kon hij zich niet meer beheersen.

Met een wild gekreun en geschok kwam hij als een wild dier klaar. Ik was nog net op tijd om zijn pulserende pik in een andere richting te sturen, zodat ik niet onder zijn zaad kwam te zitten. Het sperma spoot er uit, en belandde tegen een aantal dozen aan. Hij stond te trillen op zijn benen, en terwijl ik opstond zakte hij hijgend neer, en ging op een doos zitten.

Ik deed de deur open en keek om een hoekje de winkel in. Die oogde nog steeds verlaten, en dus liep ik snel naar mijn pashokje, om mijzelf te verkleden.

Toen ik het hokje uitkwam was de knul nog steeds niet te bekennen, ik hing de blouse terug in het rek en liep snel de winkel uit, met een vreemd kriebelend gevoel in mijn onderbuik….. Nadat ik die jongen dus lekker had klaar gepijpt en totaal ontredderd had achtergelaten in die kledingzaak liep ik met een brandend en geil gevoel weer over de winkelpromenade. Om wat tot rust te komen besloot ik op een terrasje wat te gaan drinken. Ik plofte neer, en bestelde een ijskoude bitter-lemon. Terwijl ik een slokje nam, kwam er een man naar mij toe die vroeg of hij er bij mocht komen zitten.

Daarop antwoordde ik bevestigend, want hij zag er best goed uit, en ik had nog steeds dat geile gevoel over me, dus waarom niet? Hij bestelde een Belgische trappist, en we kletsten wat, voornamelijk over het weer, en de drukte in de vakantieperiode. Hij heette John, bleek in dezelfde stad als ik te wonen, en vrijgezel te zijn. Hij had kort krullend haar, een baard van een paar dagen en ik schatte hem op een jaar of Voordat we het wisten liep het al tegen zes uur, en ik vertelde dat ik er vandoor ging.

Hij vroeg of hij mij mocht uitnodigen om uit eten te gaan, en dat leek mij eigenlijk wel een leuk idee. Ik vertelde hem dat ik mij dan nog wel eerst wilde opfrissen en verkleden, en dus nog even naar huis moest.

Ik nodigde hem uit om bij mij wat te drinken, terwijl ik mij zou verkleden, en dat aanbod nam hij maar al te graag aan. We reden met zijn auto naar mijn flat, en in de lift kwam hij per ongeluk even tegen mij aanstaan. Het was direct alsof er een elektrisch vonk oversloeg, zo voelde ik de siddering door mijn lijf gaan. Het was duidelijk dat ik dat geile gevoel nog niet kwijt was! We gingen naar binnen, en ik gaf hem een glas rode port, terwijl ik mijzelf ging verkleden.

Ik liep naar de slaapkamer en deed mijn blouse uit. Ik kon het niet nalaten om even mijn tietjes in mijn handen te nemen en ze zachtjes te masseren. Plotseling voelde ik hoe de sluiting van mijn BH werd opengedaan, en verschrikt keek ik achterom. Nog voordat ik ook maar iets kon zeggen, had hij zijn mond al op de mijne gedrukt en gingen we helemaal op in een zalige tongzoen. Hij tilde me op en legde me op bed neer. Hij kleedde zich helemaal uit, en ik zag dat zijn pik al niet meer helemaal slap was.

Hij had een forse lul, en ik was benieuwd hoe groot zijn apparaat zou zijn in stijve toestand. Hij kwam naast me op bed liggen, en ontdeed mij van mijn rokje. Ik wilde mijn pumps uitdoen, maar hij hield me tegen, en ook mijn slipje mocht nog niet uit. Hij kuste me in mijn nek, en daalde langzaam af naar mijn borsten, waar mijn knopjes al heerlijk stijf waren geworden. Hij begon te sabbelen op mijn tepeltje en een lichte schok trok door mijn lichaam. Ik kon mij niet meer beheersen en pakte zijn pik, die steeds harder werd.

Zachtjes begon ik er in te knijpen, en ik voelde hoe het bloed steeds heviger zijn staaf vulde. John was ondertussen aanbeland tussen mijn dijen, en door een kwartslag te draaien zat hij bovenop me, in standje Ik liet mijn tong langs zijn ballen gaan, en omvatte met twee handen zijn pik, zo groot was ie ondertussen al.

Ik voelde hoe hij mijn slipje opzij schoof, en hoe zijn tong de opening tussen mijn lipjes zocht. Ik naam zijn pik in mijn mond en begin er op te zuigen. Ik merkte dat hij het lekker vond want ook hij verhoogde zijn tempo.

Ik kneedde zijn strakke billen en liet een vinger over zijn anus gaan. Nogmaals liet ik mijn vinger over zijn anus gaan, maar nu drukte ik er zachtjes op.

Van tussen mijn benen klonk een gekreun. Ik begon het tempo op te voeren en terwijl ik hem pijpte trok ik hem steeds sneller af.

Ik voelde hoe hij een vinger in mijn soppende kutje schoof, en ik begon te kronkelen toen hij tegelijkertijd zijn tong over mijn clitje liet gaan. Dit zou ik niet lang volhouden…. Net op dat moment stopte hij, en draaide zich om. Hij ging tussen mijn benen zitten, en tilde mijn voeten op zijn schouders. Ik deed mijn ogen dicht en gaf me helemaal over aan dit heerlijke gevoel.

Hij begon te stoten, en ik voelde zijn balzak tegen mijn rozetje slaan. In mijn tenen begonnen de tintelingen los te barsten. Ik merkte aan zijn ademhaling dat ook hij tegen zijn hoogtepunt aanzat. Hij pakte mijn enkels, en plaatste mijn pumps tegen zijn schouder. Ondertussen masseerde ik mijn clitje. Ik voelde hoe hij zijn lichaam bij iedere stoot naar voren duwde, en mijn hakken zich in zijn schouder drukte. De aanblik daarvan en zijn kloppende zwans in mijn kut waren teveel voor me.

Met een luid gekreun klauwde ik mij vast in het kussen en wild schokkend kwam ik klaar. Ik voelde hoe zijn zaad zijn pik werd ingepompt en met een enorme kracht mijn grotje werd binnengespoten. John maakte een grommend geluid, en schokte hevig. Toen hij wat was bedaard kwam hij naast me liggen en gaf me een warme, hete tongzoen. Dit beloofde nog wat voor de rest van de avond… Nadat ik heerlijk met John op bed had liggen vrijen werd het tijd om te gaan douchen, want we moesten die avond immers nog uit eten.

Zachtjes kneedde ik zijn balzak en ik voelde de rillingen van zijn heerlijk lichaam tegen het mijne. Ik voelde hoe hij mijn billen streelde, en hoe zijn hand langzaam de scheidslijn tussen die twee halve bollen in gleed. Bij mijn kontje gekomen, stopten zijn vingers en begon hij zacht drukkende bewegingen te maken. Dit veroorzaakt een tintelend gevoel, en het leek alsof hij het merkte, want hij begon steeds iets harder te duwen en te draaien. Ik sloot mijn ogen en gaf me helemaal over aan zijn strelingen.

Ik voelde hoe hij nog wat doucheolie in zijn hand nam, en mijn kontje daarmee insmeerde. De vlinders in mijn buik begonnen als gekken heen en weer te gaan, en ik begon steeds harder te hijgen. Wat een geil gevoel! Hoe meer zijn handen met mijn clitje en kontje speelden, hoe meer behoefte ik kreeg om zijn zalige staaf in mij te voelen. John haalde zijn vinger uit mijn kontje en smeerde zijn paal in met doucheolie. Ik voelde zijn pik tegen mijn kontje drukken, en was bang dat hij er niet in zou willen, of dat het pijn zou doen, maar voordat ik het goed en wel wist had hij zijn eikel al naar binnen gedrukt.

Wat een zalig gevoel was dat zeg. Ik wilde meer, en vooral, ik wilde dieper! Als een razende begon ik mijzelf te vingeren, terwijl John zijn lul steeds dieper in mijn kontje boorde.

Ik merkte aan de manier waarop hij mij vastpakte dat ook hij er van genoot. Steeds sneller bewoog mijn vinger zich in mijn kutje voort, terwijl ik de warme klodders sperma in mijn darmen voelde sprietsen. Kreunend van genot spoot hij zich leeg, en terwijl hij tergend langzaam zijn lul uit mijn roosje haalde kwam ik gillend klaar. We spoelden ons af en daarna droogden we elkaar af. John kleedde zich aan en ook ik zocht mijn kleren bij elkaar.

Ondanks of juist dankzij deze twee zalige neukpartijen was ik nog steeds heerlijk geil, en ik besloot me ook zo te kleden. Ik pakte een zwarte B. Verder trok ik mijn zwarte naadkousen aan, bevestigd aan een klein jarretellegordeltje.

Mijn slipje trok ik over mijn gordeltje aan, je kon immers nooit weten? Daar overheen deed ik een doorzichtige zwarte blouse, en een kort, ruim vallend, zwart leren rokje, dat net boven mijn knie reikte.

Aan mijn voeten tenslotte, deed ik een paar zwarte pumps met hoge naaldhakken van 10 cm. Ik maakte mij zwaar op met lekkere felrode lippenstift en stak mijn haar op in een knotje.

Astrid was klaar voor haar diner. Nadat John mij goedkeurend had bekeken gingen we op weg naar het restaurant. Over ons etentje valt eigenlijk weinig bijzonders te melden, het smaakte voortreffelijk en we hadden reuze veel lol. Daarna besloten we nog wat te gaan drinken in een klein cafeetje in de binnenstad. Toen we daar binnenkwamen was het er gezellig druk, en er was nog plaats aan de bar voor ons tweeën.

We gingen zitten en bestelden wat te drinken, onderwijl gezellig kletsend. Op een gegeven moment werd John door een aantrekkelijke dame aangesproken, het bleek een kennis van hem te zijn. Ze stelde zich voor als Astrid en kwam bij ons staan. John had duidelijk meer oog voor haar dan voor mij! Zodoende had ik mooi de gelegenheid om eens rond mij te kijken.

Aan de bar zaten nog wat mensen, en naast mij zat een stel waarvan hij wild gebarend aan het praten was met een andere man. Zijn vrouw of vriendin staarde wat verveeld voor zich uit, en keek plotseling opzij, mijn kant uit, alsof ze had gemerkt dat ik naar haar had gekeken. Glimlachend bleef ze me aankijken, en ik voelde hoe ik langzaam kleurde.

Ze draaide zich naar mij toe en onze knieën raakten elkaar. Lydia reageerde verder niet, en vroeg of ik wat wilde drinken. Ik bestelde een wit wijntje, en zelf nam ze er ook een. We kwamen wat te praten over mannen en wat drank voor een invloed op hen had. Lydia bleef vrolijk verder kletsen en al pratend voelde ik haar hand langzaam over mijn been strelen.

Langzaam schoof ze haar hand onder mijn rok, en haar zachte vingers streelden het dunne nylon van mijn kousen. Ik voelde hoe ze steeds hoger schoof totdat ze de scheiding van mijn kous met mijn been had bereikt.

Voorzichtig legde ze 1 vinger op het blote vlees, haar vinger voelde zacht en warm. Ze begon wat te spelen met een jarretelle, en ik kreeg in de gaten dat ik ongemerkt zwaarder was gaan ademen. Net zo plotseling als dat haar hand onder mijn rokje was beland was hij weer verdwenen. Ik stapte het toilet binnen en keek in de spiegel boven de wastafel.

Ik pakte mijn lippenstift en werkte mijn lippen bij. De deur van het toilet ging open en ik hoorde het krachtige getik van naaldhakken op plavuizen. Achter me stond Lydia en ze gaf me een zoen in mijn nek. Ik rilde over mijn hele lichaam en slaakte een kleine zucht. Ze deed de deur op slot en legde haar handen op mijn borsten. Ze drukte zich tegen me aan en haar vochtige, bloedrode lippen vonden de mijne. Onderwijl voelde ik hoe een hand onder mijn rokje verdween en zachtjes mijn bovenbeen begon te masseren.

Ik sloot mijn ogen en de hand ging steeds een stukje verder. Ook haar andere hand zakte nu af, en met beide handen pakte ze mijn slipje beet. Terwijl ze door haar knieën zakte, trok ze mijn slipje naar beneden. Het gevoel van het kant over het nylon maakte me geil.

Ze kuste mij op mijn heuveltje, en haar tong speelde door de haartjes. Al draaiend zakte ze steeds iets meer, totdat het puntje van haar tong mijn clitje raakte. Ik pakte haar hoofd beet, en drukte dat met kracht in mijn schoot.

Dit leek het teken voor haar om door te gaan, want ze begon nu als een wilde te likken. Ik had de grootste moeite om niet teveel lawaai te maken. Haar handen gleden over mijn benen, en het zachte van haar vingers over het gladde van mijn nylons maakte mij intens wulps. Ik voelde hoe ik begon te trillen op mijn hakken, en wist dat ik dit geen 5 minuten meer volhield.

Ik voelde hoe ze zachtjes in mijn clitje beet, en ik gooide mijn hoofd in mijn nek. Zwaar ademend en onderdrukt grommend kwam ik klaar. Ik schokte als een bezetene en voor mijn gesloten ogen ontvouwde zich een schitterende sterrenhemel.

Ik wilde het uitgillen van genot, maar wist mij met veel moeite te beheersen. Langzaam keerde ik terug op aarde, en keek in de geile blik van Lydia. Nog eenmaal drukte ze haar lippen op mijn mond, en onze tongen dansten in het vuur van onze hete adem.

Ze deed de deur van het toilet open, en ging haar make-up staan bijwerken voor de spiegel. Voor een afspraak of info gelieve te bellen xxx. Ik ben Travestie Leila, een jonge, vriendelijke, gastvrije, hete, geile Travestie die terugkomt naar Aarschot Rillaar. Als massage thai erotik thuisontvangst roosendaal geïnteresseerd bent in een afspraak met mij, neem dan contact met mij op via sms of… Lees meer.

Porn leew sex blondjes thai massage sex filmpjes free tentra massage massage sex film live webcam kleine penis sex gratis sexfilm kim holland leuke pornofilm ero massage zwolle.

Ik hou van kussen, pijpen, beffen, vingeren, neuken en ik squirt ook. Hallo, ik ben Tommy Spaarne 33 haarlem geile oma will sex Kon dit echt waar zijn Ze is verrast door een grote ejaculatie in haar mond 1m: Door verder te surfen, stemt u hiermee in. Sex filmpjes verkracht buiten sex utrecht Groepsverkrachtingszaak: Redlights is een website voor volwassenen Ik ben 18 jaar of ouder Ik ben nog geen 18 jaar Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik ben een sexy knaller, bel me voor een date. Ik hou van zoenen, tong zoenen, naakte vrouwen 40 prive ontvangst alkmaar spelen, erotische massage, pik zuigen, kont spelen, overheersing voor jou en meer.

Ik kom jullie in de zevende hemel brengen bij jullie thuis of op hotel, zelf ontvang ik niet. Hallo, ik ben Tommy. Kon dit echt waar zijn Ze is verrast door een grote ejaculatie in haar mond 1m:
Harde nl escort zeeuws vlaanderen

  • Spelende vrouwen met elkaar tiener likken
  • Harde lesbo sex friesland sex
  • Neuken in flevoland suikertante zoekt

Tranny sex dating gangbang gelderland


Gatis sex filme escort sex - Solna Mogna Het lijkt me heerlijk om klaar te komen […]. Ondertussen is internet- dating veel gewoner geworden en zou je. Als je op zoek bent naar een geile body to body massage Sexy jonge dame met volle ronde billen n lichaam!!

Aida Amsterdam 28 jaar. Overzicht van alle kinky hoeren. Onze dames zijn niet alleen Oosters mooi, holland escort service gratis sexi. Porno is de beste en geilste porno site waar je lekkere lange gratis sex films kunt kijken. Klik hier om een sexfilm te kijken. Eenzame kerel wil neuken en bestelt een escort hoertje maar hij wil wel dat ze schaamhaar op haar kut heeft. Daarbij bekeek hij mij net iets te lang en toen hij bemerkte dat ik dat doorhad, kleurde hij en draaide hij snel zijn hoofd weg.

Ik vroeg hem met mij mee te lopen naar de paskamer, zodat hij zijn mening kon geven over de blouse. Terwijl hij achter mij aanliep voelde ik zijn geile, starende blik in mijn rug. In het pashokje trok ik de zijden blouse aan, en ik bemerkte dat mijn tepels alweer fier vooruit priemden en door de stof heen prikten.

Toen ik het hokje uitstapte, zag ik dat ook hij dat had gezien, en dat hij begerig naar die twee welvingen onder die blouse keek. Ik liep naar de spiegel, en zag dat naast de spiegel een deur was, waarschijnlijk van de kantine, of een magazijn. Hij zei, haast onverstaanbaar, dat hij mij prima stond, en durfde me niet aan te kijken.

Ik keek de winkel rond, maar er was verder niemand aanwezig. Ik voelde aan de deur naast de spiegel, en tot mijn opluchting was hij open.

Ik trok de jongen aan zijn arm mee naar binnen, hij was te verbouwereerd om tegen te stribbelen. Snel sloot ik de deur achter ons, en zag dat het een vrij kleine ruimte was die volgestapeld stond met dozen kleding. Mijn tong duwde zijn lippen van elkaar, en begon in zijn mond onstuimig heen en weer te gaan.

Langzaam maar zeker werden die bewegingen door hem beantwoord, en kronkelden onze tongen langs elkaar heen. De dans van het genot inleidend. Langzaam liet ik mijn hand langs zijn zij naar beneden zaken, tot ik ter hoogte van zijn kruis was. Ik aaide over de bobbel in zijn broek, die helemaal strak stond. Ook mijn andere hand liet ik afdalen en ik maakte zijn broek open.

Ik liet mij door mijn knieën zakken, en trok tegelijkertijd zijn broek naar beneden. Het enige wat nog tussen mij en zijn zalige genotstaf zat, was een boxershort. Ook deze trok ik naar beneden, en fier priemde zijn staaf vooruit. Ik kon een goedkeurend geknor niet onderdrukken. Zachtjes omvatte ik de paarse eikel met mijn lippen en speelde met mijn tong over zijn eikel. Boven mij klonk een zacht gekreun ten teken van goedkeuring. Daarop nam ik zijn pik zover mogelijk in mijn mond en begon er op te zuigen.

Ondertussen kneedde ik met mijn rechterhand zachtjes zijn ballen. Zijn gekreun werd steeds heftiger, en om hem nog wat meer op te zwepen, pakte ik met mijn hand zijn pik, en begon hem af te trekken terwijl zijn eikel tussen mijn lippen geklemd bleef.

Ik voelde hem schokken en wist dat het niet lang meer zou duren eer hij klaar zou komen. Ik kneep iets harder in zijn ballen, en op dat moment kon hij zich niet meer beheersen. Met een wild gekreun en geschok kwam hij als een wild dier klaar. Ik was nog net op tijd om zijn pulserende pik in een andere richting te sturen, zodat ik niet onder zijn zaad kwam te zitten.

Het sperma spoot er uit, en belandde tegen een aantal dozen aan. Hij stond te trillen op zijn benen, en terwijl ik opstond zakte hij hijgend neer, en ging op een doos zitten. Ik deed de deur open en keek om een hoekje de winkel in.

Die oogde nog steeds verlaten, en dus liep ik snel naar mijn pashokje, om mijzelf te verkleden. Toen ik het hokje uitkwam was de knul nog steeds niet te bekennen, ik hing de blouse terug in het rek en liep snel de winkel uit, met een vreemd kriebelend gevoel in mijn onderbuik….. Nadat ik die jongen dus lekker had klaar gepijpt en totaal ontredderd had achtergelaten in die kledingzaak liep ik met een brandend en geil gevoel weer over de winkelpromenade.

Om wat tot rust te komen besloot ik op een terrasje wat te gaan drinken. Ik plofte neer, en bestelde een ijskoude bitter-lemon. Terwijl ik een slokje nam, kwam er een man naar mij toe die vroeg of hij er bij mocht komen zitten.

Daarop antwoordde ik bevestigend, want hij zag er best goed uit, en ik had nog steeds dat geile gevoel over me, dus waarom niet? Hij bestelde een Belgische trappist, en we kletsten wat, voornamelijk over het weer, en de drukte in de vakantieperiode.

Hij heette John, bleek in dezelfde stad als ik te wonen, en vrijgezel te zijn. Hij had kort krullend haar, een baard van een paar dagen en ik schatte hem op een jaar of Voordat we het wisten liep het al tegen zes uur, en ik vertelde dat ik er vandoor ging. Hij vroeg of hij mij mocht uitnodigen om uit eten te gaan, en dat leek mij eigenlijk wel een leuk idee.

Ik vertelde hem dat ik mij dan nog wel eerst wilde opfrissen en verkleden, en dus nog even naar huis moest. Ik nodigde hem uit om bij mij wat te drinken, terwijl ik mij zou verkleden, en dat aanbod nam hij maar al te graag aan.

We reden met zijn auto naar mijn flat, en in de lift kwam hij per ongeluk even tegen mij aanstaan. Het was direct alsof er een elektrisch vonk oversloeg, zo voelde ik de siddering door mijn lijf gaan. Het was duidelijk dat ik dat geile gevoel nog niet kwijt was! We gingen naar binnen, en ik gaf hem een glas rode port, terwijl ik mijzelf ging verkleden.

Ik liep naar de slaapkamer en deed mijn blouse uit. Ik kon het niet nalaten om even mijn tietjes in mijn handen te nemen en ze zachtjes te masseren. Plotseling voelde ik hoe de sluiting van mijn BH werd opengedaan, en verschrikt keek ik achterom. Nog voordat ik ook maar iets kon zeggen, had hij zijn mond al op de mijne gedrukt en gingen we helemaal op in een zalige tongzoen.

Hij tilde me op en legde me op bed neer. Hij kleedde zich helemaal uit, en ik zag dat zijn pik al niet meer helemaal slap was. Hij had een forse lul, en ik was benieuwd hoe groot zijn apparaat zou zijn in stijve toestand. Hij kwam naast me op bed liggen, en ontdeed mij van mijn rokje.

Ik wilde mijn pumps uitdoen, maar hij hield me tegen, en ook mijn slipje mocht nog niet uit. Hij kuste me in mijn nek, en daalde langzaam af naar mijn borsten, waar mijn knopjes al heerlijk stijf waren geworden. Hij begon te sabbelen op mijn tepeltje en een lichte schok trok door mijn lichaam.

Ik kon mij niet meer beheersen en pakte zijn pik, die steeds harder werd. Zachtjes begon ik er in te knijpen, en ik voelde hoe het bloed steeds heviger zijn staaf vulde. John was ondertussen aanbeland tussen mijn dijen, en door een kwartslag te draaien zat hij bovenop me, in standje Ik liet mijn tong langs zijn ballen gaan, en omvatte met twee handen zijn pik, zo groot was ie ondertussen al.

Ik voelde hoe hij mijn slipje opzij schoof, en hoe zijn tong de opening tussen mijn lipjes zocht. Ik naam zijn pik in mijn mond en begin er op te zuigen. Ik merkte dat hij het lekker vond want ook hij verhoogde zijn tempo. Ik kneedde zijn strakke billen en liet een vinger over zijn anus gaan. Nogmaals liet ik mijn vinger over zijn anus gaan, maar nu drukte ik er zachtjes op.

Van tussen mijn benen klonk een gekreun. Ik begon het tempo op te voeren en terwijl ik hem pijpte trok ik hem steeds sneller af. Ik voelde hoe hij een vinger in mijn soppende kutje schoof, en ik begon te kronkelen toen hij tegelijkertijd zijn tong over mijn clitje liet gaan.

Dit zou ik niet lang volhouden…. Net op dat moment stopte hij, en draaide zich om. Hij ging tussen mijn benen zitten, en tilde mijn voeten op zijn schouders.

Ik deed mijn ogen dicht en gaf me helemaal over aan dit heerlijke gevoel. Hij begon te stoten, en ik voelde zijn balzak tegen mijn rozetje slaan. In mijn tenen begonnen de tintelingen los te barsten. Ik merkte aan zijn ademhaling dat ook hij tegen zijn hoogtepunt aanzat. Hij pakte mijn enkels, en plaatste mijn pumps tegen zijn schouder. Ondertussen masseerde ik mijn clitje. Ik voelde hoe hij zijn lichaam bij iedere stoot naar voren duwde, en mijn hakken zich in zijn schouder drukte.

De aanblik daarvan en zijn kloppende zwans in mijn kut waren teveel voor me. Met een luid gekreun klauwde ik mij vast in het kussen en wild schokkend kwam ik klaar.

Ik voelde hoe zijn zaad zijn pik werd ingepompt en met een enorme kracht mijn grotje werd binnengespoten. John maakte een grommend geluid, en schokte hevig. Toen hij wat was bedaard kwam hij naast me liggen en gaf me een warme, hete tongzoen. Dit beloofde nog wat voor de rest van de avond… Nadat ik heerlijk met John op bed had liggen vrijen werd het tijd om te gaan douchen, want we moesten die avond immers nog uit eten.

Zachtjes kneedde ik zijn balzak en ik voelde de rillingen van zijn heerlijk lichaam tegen het mijne. Ik voelde hoe hij mijn billen streelde, en hoe zijn hand langzaam de scheidslijn tussen die twee halve bollen in gleed. Bij mijn kontje gekomen, stopten zijn vingers en begon hij zacht drukkende bewegingen te maken. Dit veroorzaakt een tintelend gevoel, en het leek alsof hij het merkte, want hij begon steeds iets harder te duwen en te draaien. Ik sloot mijn ogen en gaf me helemaal over aan zijn strelingen.

Ik voelde hoe hij nog wat doucheolie in zijn hand nam, en mijn kontje daarmee insmeerde. De vlinders in mijn buik begonnen als gekken heen en weer te gaan, en ik begon steeds harder te hijgen. Wat een geil gevoel! Hoe meer zijn handen met mijn clitje en kontje speelden, hoe meer behoefte ik kreeg om zijn zalige staaf in mij te voelen.

John haalde zijn vinger uit mijn kontje en smeerde zijn paal in met doucheolie. Ik voelde zijn pik tegen mijn kontje drukken, en was bang dat hij er niet in zou willen, of dat het pijn zou doen, maar voordat ik het goed en wel wist had hij zijn eikel al naar binnen gedrukt.

Wat een zalig gevoel was dat zeg. Ik wilde meer, en vooral, ik wilde dieper! Als een razende begon ik mijzelf te vingeren, terwijl John zijn lul steeds dieper in mijn kontje boorde. Ik merkte aan de manier waarop hij mij vastpakte dat ook hij er van genoot. Steeds sneller bewoog mijn vinger zich in mijn kutje voort, terwijl ik de warme klodders sperma in mijn darmen voelde sprietsen.

Kreunend van genot spoot hij zich leeg, en terwijl hij tergend langzaam zijn lul uit mijn roosje haalde kwam ik gillend klaar. We spoelden ons af en daarna droogden we elkaar af. John kleedde zich aan en ook ik zocht mijn kleren bij elkaar. Ondanks of juist dankzij deze twee zalige neukpartijen was ik nog steeds heerlijk geil, en ik besloot me ook zo te kleden.

Alle sex adressen van Nederland, prive ontvangst en thuisontvangst, escort en escortbureau, massage Huisvrouwtje uit Noord- Holland voor prive - ontvangst. Grootste aanbod van sexy dames in. Nieuw in Nijmegen thuis ontvangst en escort. Gaby regio sexfilm erotic massage. Erotische massage kempten erotic massage nijmegen Erotische massage kempten erotic massage nijmegen Sexleksaker diskret free xxx videos Alles op het gebied van erotiek, uw seks marktplaats Eromarkt.

Dames van plezier - Neuken zonder condoom: Erotische massages zuid holland vind je op o4r. Ending, free sex video.

slipje opzij thuisontvangst voor sex