Erotische massage veenendaal massage happy end eindhoven

erotische massage veenendaal massage happy end eindhoven

Ondanks dat het voorstel van hun kant kwam merkte je aan alles dat de meisjes niet gewend waren om ook samen te masseren. Dit was helaas geen succes. Ik weet niet of die ook van invloed was op de kwalteit van de massage individueel? Of dat dit met onvoldoende ervaring te maken heeft gehad? Maar ze waren heel onzeker met wat ze deden en de boven benen en billen werden volledig overgeslagen door beide meisjes.

Hun aangename gezelschap, lieve lach en de prijs maakte veel goed. Ik heb dus wel met een positief gevoel de salon verlaten. Rijnstraat 16, Cheeva door dionysos » 21 Mrt Masseuses zijn zeer vaardig in het geven van harde Thaise massages, maar ondanks hun lieflijke uitstraling behoorlijk teruggetrokken. Er werd mij tweemaal een drankje beloofd, maar in beide gevallen niet geleverd.

En de douche is mooi en schoon, maar geeft nauwelijks warm water. Toen ik dit bij het verlaten van de salon aangaf, werd er door de masseuse gezegd 'ja klopt', zonder excuses of verder commentaar. Rijnstraat 16, Cheeva door Herris » 17 Nov De salon was leeg, de enige aanwezige masseuse bleek ook de eigenares te zijn genaamd fonetisch Pem.

Ik kon achter in de zaak in een kleine, donkere maar mooie kamer gaan liggen op een comfortabel matras. Onderbroek blijft hier aan, regel van het huis. Pem kende ik alleen van gezicht van haar vorige werkgever Thailand Dreams, ze had mij daar dus nog nooit gemasseerd. En ik heb blijkbaar wat gemist want haar massage was werkelijk uitstekend te noemen. Op de rug met zeer stevige, trage grepen, afgewisseld met lange, wat minder stevige halen, alles met matig gebruik van olie.

Buiten de rug werd de rest achterlangs wat minder nadrukkelijk gemasseerd. Ze bleek ook erg leuk gezelschap: Tot zover de driekwart van het uur waar ik erg positief over was. Dat eindigde abrupt toen ze aangaf even een minuutje weg te moeten. Kort daarna kwam er ineens een zeer jonge Thaise twintiger binnen die helemaal niets zei en ineens mijn armen begon te masseren. Toen ik verbaasd vroeg waar Pem was gebleven duurde het even voordat ze mij begreep maar uiteindelijk kwam de bazin toelichten dat ze vergeten was dat ze een prive afspraak had, en nu helaas weg moest.

Ok kan gebeuren, wel jammer want de jonge en nogal nerveuze Thaise masseerde helaas een stuk minder. Ik wilde achteraf ook nog even douchen maar het duurde even voordat ze doorhad dat ze toch echt de deur naar de ontvangstruimte dicht moest doen. Ik had namelijk geen zin om halfnaakt voor de drukke Rijnstraat te paraderen.

Die douche bleek na 10 seconden ook alleen nog maar koud water te geven dus dat ging helaas niet door. Toen ik dat toch nog even wilde melden en ook nog om wat drinken wilde vragen, bleek er echter niemand meer te vinden.

Alle gordijnen waren dicht dus blijkbaar was de jonge Thaise alweer naar de volgende klant. Niet echt netjes om ook niet eens even gedag te zeggen. Ik had van te voren al betaald dus ik heb mezelf maar uitgelaten, nog plakkerig van de olie.

Een vreemde afsluiter van een grotendeels uitstekende massage wat waarschijnlijk niet was gebeurd als de bazin nog aanwezig was geweest. Rijnstraat 16, Cheeva door Herris » 23 Dec Op mijn verzoek werd ik weer gemasseerd door de vriendelijke eigenares, haar stevige massage beviel mij de laatste keer wel. En ook nu was deze weer goed: Na een korte douche die nu wel functioneerde: Ik kom hier zeker wel weer terug. Rijnstraat 16, Cheeva door Rakkertje » 28 Apr Hele mooie zaak is dit met veel kleur.

Goeie massage ook met veel strekken er tussendoor die werd gegeven dooreen leuke jonge Thaise vrouw. Ik weet alleen de naam niet meer. Ik moet zeggen het gaat hier allemaal erg netjes en vriendelijk. Achteraf ook nog wat kunnen zitten en thee gekregen.

Rijnstraat 16, Cheeva door bobo » 14 Dec Een keer gemasseerd door de eigenaresse Pan? De massage van Sarie was erg goed en professioneel. Ben nog eens terug geweest, maar ik had begrepen dat ze er niet meer werkt of ze heeft haar naam veranderd, gebeurt ook vaak. Jammer dat je overdag maar een uur kan parkeren, want ik vind een uurtje wat kort. Sexy lady uit Rotterdam. Hai Leuk dat je mn advertentie leest. Ik kan nu wel zeggen dat ik een ervaren masseuse ben.

Hai Leuk dat je mn advertentie leest Hallo allemaal, ik ben Zoë, wat anderen van mij zeggen, blond, knap en heel gezellig. Hallo allemaal, ik ben Zoë, wat anderen Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar oud, donker haar, slank, cup b, goed verzorgd, Ik kom uit Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar Heb mooizwart haar en heb een s Hi, Ik ben Dang van Thaise afkomst e KatyThai Erotic uit Den Haag. Even weg van je dagelijkse s Sin uit Capelle aan den Een vrouw met ruime ervaring met massages.

Hiermee wil ik jou op een professionele en sensuele manie Een vrouw met ruime ervaring met massage Goedendag, Ik ben Doris, een jong slanke donkere dame die gespecialiseerd is in het bieden van erot Goedendag, Ik ben Doris, een jong slank Wij zijn een sensueel team met ieders onze specialiteiten Wij zijn levensgenieters en delen maar Wij zijn een sensueel team met ieders on Hoi ik ben Tess. Wat ik hier aan te bieden heb is een ontspanningsmassage van het gehele lichaam me Wat ik hier aan te bie Tess uit Bergen op Zoom.

Sensuele slanke blonde 49 jarige masseuse masseert in een intieme sfeervolle ruimte met kaarslicht e Sensuele slanke blonde 49 jarige masseus Vandaag nog genieten van een heerlijk ontspannende sensuele massage in Zoetermeer?

Dat kan elke dag Vandaag nog genieten van een heerlijk on Deze professional in diverse soorten massages zoekt nette heren!! Deze professional in diverse soorten mas Angel uit Den Haag. Goeiedag, lieve mannen Wie van jullie h Hoi, ik ben 36 jaar jong en exotisch, Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt Waar ik van hou Hoi, ik ben 36 jaar jong en exotisch, V Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Meisje vingert zichzelf klaar sekscontact gezocht
erotische massage veenendaal massage happy end eindhoven

Ondanks dat het voorstel van hun kant kwam merkte je aan alles dat de meisjes niet gewend waren om ook samen te masseren. Dit was helaas geen succes. Ik weet niet of die ook van invloed was op de kwalteit van de massage individueel?

Of dat dit met onvoldoende ervaring te maken heeft gehad? Maar ze waren heel onzeker met wat ze deden en de boven benen en billen werden volledig overgeslagen door beide meisjes. Hun aangename gezelschap, lieve lach en de prijs maakte veel goed. Ik heb dus wel met een positief gevoel de salon verlaten. Rijnstraat 16, Cheeva door dionysos » 21 Mrt Masseuses zijn zeer vaardig in het geven van harde Thaise massages, maar ondanks hun lieflijke uitstraling behoorlijk teruggetrokken.

Er werd mij tweemaal een drankje beloofd, maar in beide gevallen niet geleverd. En de douche is mooi en schoon, maar geeft nauwelijks warm water. Toen ik dit bij het verlaten van de salon aangaf, werd er door de masseuse gezegd 'ja klopt', zonder excuses of verder commentaar. Rijnstraat 16, Cheeva door Herris » 17 Nov De salon was leeg, de enige aanwezige masseuse bleek ook de eigenares te zijn genaamd fonetisch Pem.

Ik kon achter in de zaak in een kleine, donkere maar mooie kamer gaan liggen op een comfortabel matras. Onderbroek blijft hier aan, regel van het huis. Pem kende ik alleen van gezicht van haar vorige werkgever Thailand Dreams, ze had mij daar dus nog nooit gemasseerd. En ik heb blijkbaar wat gemist want haar massage was werkelijk uitstekend te noemen. Op de rug met zeer stevige, trage grepen, afgewisseld met lange, wat minder stevige halen, alles met matig gebruik van olie.

Buiten de rug werd de rest achterlangs wat minder nadrukkelijk gemasseerd. Ze bleek ook erg leuk gezelschap: Tot zover de driekwart van het uur waar ik erg positief over was.

Dat eindigde abrupt toen ze aangaf even een minuutje weg te moeten. Kort daarna kwam er ineens een zeer jonge Thaise twintiger binnen die helemaal niets zei en ineens mijn armen begon te masseren. Toen ik verbaasd vroeg waar Pem was gebleven duurde het even voordat ze mij begreep maar uiteindelijk kwam de bazin toelichten dat ze vergeten was dat ze een prive afspraak had, en nu helaas weg moest.

Ok kan gebeuren, wel jammer want de jonge en nogal nerveuze Thaise masseerde helaas een stuk minder. Ik wilde achteraf ook nog even douchen maar het duurde even voordat ze doorhad dat ze toch echt de deur naar de ontvangstruimte dicht moest doen.

Ik had namelijk geen zin om halfnaakt voor de drukke Rijnstraat te paraderen. Die douche bleek na 10 seconden ook alleen nog maar koud water te geven dus dat ging helaas niet door. Toen ik dat toch nog even wilde melden en ook nog om wat drinken wilde vragen, bleek er echter niemand meer te vinden.

Alle gordijnen waren dicht dus blijkbaar was de jonge Thaise alweer naar de volgende klant. Niet echt netjes om ook niet eens even gedag te zeggen. Ik had van te voren al betaald dus ik heb mezelf maar uitgelaten, nog plakkerig van de olie. Een vreemde afsluiter van een grotendeels uitstekende massage wat waarschijnlijk niet was gebeurd als de bazin nog aanwezig was geweest.

Rijnstraat 16, Cheeva door Herris » 23 Dec Op mijn verzoek werd ik weer gemasseerd door de vriendelijke eigenares, haar stevige massage beviel mij de laatste keer wel.

En ook nu was deze weer goed: Na een korte douche die nu wel functioneerde: Ik kom hier zeker wel weer terug. Rijnstraat 16, Cheeva door Rakkertje » 28 Apr Hele mooie zaak is dit met veel kleur. Goeie massage ook met veel strekken er tussendoor die werd gegeven dooreen leuke jonge Thaise vrouw. Ik weet alleen de naam niet meer. Ik moet zeggen het gaat hier allemaal erg netjes en vriendelijk. Achteraf ook nog wat kunnen zitten en thee gekregen. Rijnstraat 16, Cheeva door bobo » 14 Dec Een keer gemasseerd door de eigenaresse Pan?

De massage van Sarie was erg goed en professioneel. Ben nog eens terug geweest, maar ik had begrepen dat ze er niet meer werkt of ze heeft haar naam veranderd, gebeurt ook vaak. Jammer dat je overdag maar een uur kan parkeren, want ik vind een uurtje wat kort. Sexy lady uit Rotterdam. Hai Leuk dat je mn advertentie leest. Ik kan nu wel zeggen dat ik een ervaren masseuse ben. Hai Leuk dat je mn advertentie leest Hallo allemaal, ik ben Zoë, wat anderen van mij zeggen, blond, knap en heel gezellig.

Hallo allemaal, ik ben Zoë, wat anderen Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar oud, donker haar, slank, cup b, goed verzorgd, Ik kom uit Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar Heb mooizwart haar en heb een s Hi, Ik ben Dang van Thaise afkomst e KatyThai Erotic uit Den Haag.

Even weg van je dagelijkse s Sin uit Capelle aan den Een vrouw met ruime ervaring met massages. Hiermee wil ik jou op een professionele en sensuele manie Een vrouw met ruime ervaring met massage Goedendag, Ik ben Doris, een jong slanke donkere dame die gespecialiseerd is in het bieden van erot Goedendag, Ik ben Doris, een jong slank Wij zijn een sensueel team met ieders onze specialiteiten Wij zijn levensgenieters en delen maar Wij zijn een sensueel team met ieders on Hoi ik ben Tess.

Wat ik hier aan te bieden heb is een ontspanningsmassage van het gehele lichaam me Wat ik hier aan te bie Tess uit Bergen op Zoom. Sensuele slanke blonde 49 jarige masseuse masseert in een intieme sfeervolle ruimte met kaarslicht e Sensuele slanke blonde 49 jarige masseus Vandaag nog genieten van een heerlijk ontspannende sensuele massage in Zoetermeer? Dat kan elke dag Vandaag nog genieten van een heerlijk on Deze professional in diverse soorten massages zoekt nette heren!!

Deze professional in diverse soorten mas Angel uit Den Haag. Goeiedag, lieve mannen Wie van jullie h Hoi, ik ben 36 jaar jong en exotisch, Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt Waar ik van hou Hoi, ik ben 36 jaar jong en exotisch, V Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.En 15 minuten massage is dus echt gratis, maar ik heb het verlengd met een half uur , totaal dus 45 minuten, en 28 euro afgerekend. Ben gemaseerd door Bi. Was een goede stevige massage. Geen afspraak, maar ik bofte er was een masseuse vrij.

Tijdens mijn massage diverse malen de voordeurbel horen gaan. Deze relatief nieuwe zaak loopt blijkbaar erg goed. Ze liggen ook mooi centraal en vallen ook goed op. Eerder op de dag al bij de Chinese dame van Zeemeermin in Arnhem al een stevige massage gehad, dus ik was toe aan een ontspanningsmassage. En op een of andere manier vind ik de thaise omgeving wat warmer over komen, dus blijkbaar opzoek naar wat warmte Zonder afspraak binnen gelopen en opgevangen door Lucky, die net vrij was.

Dat maakte de massage dubbel zo aangenaam. Het enige nadeel is dat mijn opinie blijkbaar door meerdere klanten wordt gedeeld Het is er altijd erg druk. Niet slecht voor een sinds kort geopende zaak. Helaas bij aankomst bleek ze niet niet aanwezig. Dit is nu al de derde keer dat ik met deze dame een afspraak heb en mevrouw net de deur uit is.

Ik stelde voor de grap voor dat de aanwezige vrije masseuse mij dan maar met de actie moest verwennen, 15 minuten gratis massage om de salon te leren kennen. Maar de dame zag water branden kon er niet mee lachen. Wachten op Ploy had geen zin want ze was boodschappen doen.

Nu ik was er wel klaar mee ook Ik lijk ook wel gek om haar drie kansen te geven, voor mij voorlopig de laatste keer dat ik bij Royal ben binnen gestapt. Jammer dat Ploy zo met vaste klanten omgaat, kwam toch heel regelmatig bij haar.

Heeft ze het als chef in al hoog in haar bol gekregen. Reageer met citaat Royal Thai Massage zoekt nieuwe masseuses door royalthaimassage » 05 Feb Wij willen de mensen van dit forum vragen of zij ons kunnen helpen bij het vinden van Thaise dames die op zoek zijn naar werk massage training is mogelijk bij ons. Weet u iemand dan zouden wij u willen vragen om contact met ons op te nemen: Wij horen graag van u Warme groet, www. Na leuk te zijn ontvangen Door 2 leuk uitziende dames.

Heb ik een heerlijke massage gehad van ik meen dat haar naam Faa is. Heerlijk 2 uur mogen dromen. Kleine thaise vakantie gehad Ben bij meerdere salons geweest echter de uitstraling, de meiden en de totale sfeer is erf fijn. Denk dat dit mijn nieuwe vaste plek wordt. Aangegeven dat ik bij een afspraak graag zie dat deze nagekomen was.

Na een goede reden aanvoering van Ploy van haar afwezigheid bij afspraken deze mooie en goede masseuse een herkansing gegeven. Royal Thais een een mooie en ruim opgezette salon.

In tegen stelling tot de eerste maanden is het er nu aangenaam, warm en rustgevend. De kames zijn klassiek ingericht, niet overdreven uitbundig, maar stijlvol. Een warme douch voor de massage kan ik aanraden, de douches zijn uitstekend.

De massage vind plaats op een tafel, doe olie is goed warm en het muziek volume is goed afstemt op de ruimte. Het geen wederom bijdraagt aan de ontspanning. Dan Ploy en haar massage kwaliteiten. Aller eerst wil ik aangeven dat de kritiek die ik geuit heb goed werd opgevat en door Ploy wordt aangenomen om haar dienstverlening te verbeteren.

Naar mij toe vertaalde zicht dit in een stuk extra service, als goedmaker kreeg ik een upgrade van de massage. Een De massage was zoals ik gewend ben van Ploy perfect. Technisch zeer goed, de juiste benadering bij problemen en haar aanraken is zeer ontspannen.

Ploy en haar team zijn stappen aan het maken en de salon is inmiddels een geduchte concurrent geworden van het immer polaire Siam. Zoals als eerder opgemerkt is de prijs een stukje duurder dan gemiddeld bij een Chinese massage salon.

Ondanks dat vond ik het de moeite waard om dit Thaise uitstapje te maken en er wat meer voor de massage te betalen. Gisteren ben ik nogmaals op bezoek geweest en was opnieuw zeer tevreden met de massage en de gezelligheid. Rijnstraat 16, Cheeva door Wallie » 10 Jan Ontvangen en gemasseerd door Savika , heerlijke harde massage Zou iedereen moeten proberen Rijnstraat 16, Cheeva door Jduke2 » 14 Jan De smsje werden heel snel beantwoord met ook antwoord op de gestelde vragen.

De drie aanwezige jonge meisjes waren heel mooi, erg vriendelijk en prachtig gekleed. Deze salon is inderdaad heel sfeervol met een hele warme uitstraling. Ik had gekozen voor een ontspannings massage met warme olie en het meisje Numnim was het die mij ging masseren.

Tijdens haar voorbereiding van de olie en het matras wat op de grond lag vroeg ze of ik misschien geen twee meisjes wilde. Dat leek mij wel heel aangenaam om door niet een maar door twee goed uitziende jonge meisje gemaseert te worden. Toen ik Numnim vroeg wat dit dan ging kosten was ik bijzonder verrast door de genoemde 60 euro en was een antwoord snel gegeven. Laten we dat maar doen! Voor die prijs kan je daar geen nee meer tegen zeggen.

Er kwam een tweede meisje met de naam ik dacht dat ze "Nieuw" zei om te masseren. Ondanks dat het voorstel van hun kant kwam merkte je aan alles dat de meisjes niet gewend waren om ook samen te masseren. Dit was helaas geen succes. Ik weet niet of die ook van invloed was op de kwalteit van de massage individueel?

Of dat dit met onvoldoende ervaring te maken heeft gehad? Maar ze waren heel onzeker met wat ze deden en de boven benen en billen werden volledig overgeslagen door beide meisjes. Hun aangename gezelschap, lieve lach en de prijs maakte veel goed. Ik heb dus wel met een positief gevoel de salon verlaten. Rijnstraat 16, Cheeva door dionysos » 21 Mrt Masseuses zijn zeer vaardig in het geven van harde Thaise massages, maar ondanks hun lieflijke uitstraling behoorlijk teruggetrokken.

Er werd mij tweemaal een drankje beloofd, maar in beide gevallen niet geleverd. En de douche is mooi en schoon, maar geeft nauwelijks warm water. Toen ik dit bij het verlaten van de salon aangaf, werd er door de masseuse gezegd 'ja klopt', zonder excuses of verder commentaar. Rijnstraat 16, Cheeva door Herris » 17 Nov De salon was leeg, de enige aanwezige masseuse bleek ook de eigenares te zijn genaamd fonetisch Pem.

Ik kon achter in de zaak in een kleine, donkere maar mooie kamer gaan liggen op een comfortabel matras. Onderbroek blijft hier aan, regel van het huis. Pem kende ik alleen van gezicht van haar vorige werkgever Thailand Dreams, ze had mij daar dus nog nooit gemasseerd. En ik heb blijkbaar wat gemist want haar massage was werkelijk uitstekend te noemen.

Op de rug met zeer stevige, trage grepen, afgewisseld met lange, wat minder stevige halen, alles met matig gebruik van olie. Buiten de rug werd de rest achterlangs wat minder nadrukkelijk gemasseerd.

Ze bleek ook erg leuk gezelschap: Tot zover de driekwart van het uur waar ik erg positief over was. Dat eindigde abrupt toen ze aangaf even een minuutje weg te moeten. Kort daarna kwam er ineens een zeer jonge Thaise twintiger binnen die helemaal niets zei en ineens mijn armen begon te masseren. Toen ik verbaasd vroeg waar Pem was gebleven duurde het even voordat ze mij begreep maar uiteindelijk kwam de bazin toelichten dat ze vergeten was dat ze een prive afspraak had, en nu helaas weg moest.

Ok kan gebeuren, wel jammer want de jonge en nogal nerveuze Thaise masseerde helaas een stuk minder. Ik wilde achteraf ook nog even douchen maar het duurde even voordat ze doorhad dat ze toch echt de deur naar de ontvangstruimte dicht moest doen. Ik had namelijk geen zin om halfnaakt voor de drukke Rijnstraat te paraderen.

Die douche bleek na 10 seconden ook alleen nog maar koud water te geven dus dat ging helaas niet door. Toen ik dat toch nog even wilde melden en ook nog om wat drinken wilde vragen, bleek er echter niemand meer te vinden. Alle gordijnen waren dicht dus blijkbaar was de jonge Thaise alweer naar de volgende klant.

Niet echt netjes om ook niet eens even gedag te zeggen. Ik had van te voren al betaald dus ik heb mezelf maar uitgelaten, nog plakkerig van de olie. Een vreemde afsluiter van een grotendeels uitstekende massage wat waarschijnlijk niet was gebeurd als de bazin nog aanwezig was geweest.
Kale jonge kutjes sex ontvang

  • Erotische massage veenendaal massage happy end eindhoven
  • 482
  • Gratis sex op mobiel gangbang gratis