Enorme kut sex op zolder

enorme kut sex op zolder

Tot nu toe wachtte we altijd tot je naar je kamer was. Maar nu is het tijd dat je er ook vanaf weet. Als we een feestje hebben en de kledingcode is erotisch, dan gebruikten we ook altijd de zolder. Je mag er best gaan kijken. Het zal je opwinden heus waar. Je mag ook best van alles proberen hoor. Geniet er maar van. Maar het personeel mag daar niet komen. Het personeel weet van die kamer af. Ze weten precies wat er zich afspeelt.

En waarvoor worden ze gestraft? Als ze neuken tijdens werktijd. Als ze elkaar opwinden of elkaar laten klaarkomen, je weet wel, door vingeren, pijpen of alle andere mogelijkheden. Na werktijd dat is Als je om Elk gekreun, gezoen en elkaar plagend strelen, opwinden en geil maken wordt tijdens werktijd niet getolereerd. Je zult merken dat Jamy en Chantal deze regels regelmatig aan hun laars lappen. Dat doen ze expres.

Zij willen graag gestraft worden. Hun straf is anders, zij mogen elkaar 2 dagen niet aanraken. Bij elke extra aanraking komt er een dag bij. Chantal vindt het heerlijk om geneukt te worden terwijl mensen naar haar kijken.

Haar orgasme wordt intenser. Jamy vindt het fantastische Chantal zo te zien genieten en daardoor laat hij haar ook door verschillende mensen nemen. Wat is dan de straf voor de anderen? Ze moeten naar zolder. De overtreders worden op de tafel een voor een vastgebonden en de overige personeelsleden mogen zich lekker uitleven, zolang degene op de tafel maar geniet. Meestal gaat dat door tot in de kleine uurtjes. Degene die gestraft moeten worden krijgen veelal meerdere orgasmen die avond en nacht.

Als de een op de tafel of in de stoel ligt, wordt de ander vastgebonden aan de muur en moet toekijken. Ach je zult het wel zien. Iedereen weet de regels. Linda had een beetje een kleur gekregen. Maar hoe moet ik dat nou controleren. Ik kan echt niet op alle plaatsen tegelijk zijn.

Daarvoor is de controlekamer er. Deze zijn verbonden met de controlekamer. Dat is die ene kamer waar je ook niet mocht komen en waar ik af en toe in ben. Niet alleen voor onze kunstvoorwerpen maar ook voor de personeelsleden zodat we ze in de gaten kunnen houden.

Tot in de paardenstallen aan toe. We hebben ze zelfs een keer in een paardenbox betrapt. Dat was wel leuk. Goed, Linda, hier zijn de sleutels. Halverwege de dag ga ik altijd even naar de controle kamer. Dat is ook het moment dat de ploegen zich afwisselen. Op die momenten bekijk ik de bewaarde fragmenten die de bewaking bewaard heeft.

En zo weet ik wie er die avond bestraft moet worden behalve dan Jamy en Chantal. Dit geldt dus voor alle personeelsleden. Ook als er meiden elkaar onderling willen verwennen. Dat doen ze dan maar na Snap je het allemaal Linda? Ze was enorm opgewonden, haar kut was al vochtig geworden en ze kon niet wachten tot ze naar de controle kamer kon gaan om te kijken wie er vanavond een beurt zou krijgen. Het was alweer een tijdje geleden dat ze een pik in zich had gehad. En dit hele verhaal maakte haar heel erg geil.

Ze kon het niet laten om het haar tante te vertellen. Tante lachte en stelde voor om samen even naar zolder te gaan. Dan kon ze zien wat er allemaal was. Zo gezegd zo gedaan. Met een grote sleutel maakte tante de deur open. Ze liepen een smalle trap op en kwamen op een kleine overloop. Het was er donker maar zodra ze bij een andere deur kwamen sprong er een klein lichtje aan. Tante maakte deze deur ook open en daar kwamen ze in een hele grote ruimte.

Het was er duister. Er brandde wel wat lichtjes maar niet echt veel. Maar genoeg om te zien wat er allemaal was. In het midden stond de bewuste tafel met handboeien en boeien voor om de voeten. Als je vast lag, waren je benen gespreid en kon je niets meer doen. Ook de stoel daarin konden de voeten vastgezet worden en de benen uit elkaar gezet worden.

Aan de andere kant was ook een bondage set aan de muur vastgemaakt. Deze was zo dat je op de tafel of de stoel kon kijken.

En daarnaast hingen de nodige sm artikelen. Zweepjes, maskers, tepelklemmen bedenk het maar en het was er. Er was een hele lange muur waar allemaal sekskleding hing, latex, zijde, zuster kleding, bedieningskleding, en nog veel meer.

De sfeer was duidelijk erotisch en het maakte Linda erg geil. Gewoon als ik zin heb in seks. Dan gebruik ik de kamer. Ik ga dan even peilen onder de mensen wie er zin heeft in een seksfeestje onder werktijd en dan gaan we met een paar naar boven. Zullen we nu even naar de controle kamer gaan? Toen ze bij de controle kamer kwamen werd Linda voorgesteld aan de bewakers.

De mannen werd uitgelegd dat zij de leiding zou hebben de komende dagen. Ze wist van alles af dus het zou wel goed komen. Toen Linda even op de vele schermen keek wees haar tante op het scherm van de keuken. En soms heeft Tini zin in een geil spelletje soms niet. Maar Jasmijn gaan we uitputten. Kees, een van de bewakers zei: Jasmijn is duidelijk in een geile bui. Ze heeft Sander al gepijpt en ook Chantal en Jasmijn hebben elkaar al laten klaarkomen. Jasmijn heeft de kut van Chantal aan een grondige inspectie met haar tong onderworpen, kijk zelf maar.

Alles was te zien op de computer. Jasmijn was naar Sander de stalknecht gelopen. Eerst stonden ze te praten en stond Jasmijn hem duidelijk te verleiden.

Ze had hem achteruit geduwd een stal in en had zijn broek razend snel opengemaakt en zijn lekkere neuklat tevoorschijn gehaald. Die was inmiddels aardig gegroeid.

Ze nam hem in haar mond en begon hem lekker te pijpen. Zijn pik ging in en uit dat mondje. En Sander genot er volop van. Het duurde alleen niet lang of Sander spoot haar hele mondje vol. Wat een geil gezicht was dat. Hij trok zijn broek weer op nadat Jasmijn iedere druppel had afgelikt. En hij stuurde haar daarna weer weg.

Als je op die manier een pijpbeurt krijgt en je stuurt haar dan maar weg, zo werkt het niet. Deze ronde is dus voor Sander. En verder Kees, laat eens zien? In de badkamer van de gastenkamers. Jasmijn zat op de rand van het bad terwijl Chantal het rokje van Jasmijn omhoog deed.

Jasmijn had geen slipje aan en was helemaal geschoren. Chantal duwde de kutlipjes van Jasmijn uit elkaar en het kutvocht glinsterde je tegemoet. Ook het klitje van Jasmijn was heel erg opgezwollen.

Voorzichtig ging de tong van Chantal door de kut van Jasmijn heen die daar zichtbaar van genoot. En toen Chantal kleine snelle bewegingen met haar tong over de klit van Jasmijn maakte, duurde het niet lang of het onderlichaam van Jasmijn begon te schudden en te trillen en zag je dat Jasmijn een ongelooflijk orgasme kreeg. Daarna draaide de meisjes om.

Chantal nam plaats op de badrand en Jasmijn likte het kutje helemaal uit tot je duidelijk kon zien dat Chantal ook een orgasme kreeg. Beide meisjes kusten elkaar en gingen ieder een andere kant op. Chantal heeft dus 1 dag geheelonthouding te pakken en Jasmijn zit vanavond in de stoel. Dat doe ik altijd zo. Er wordt verteld wat ik nog gedaan wil hebben vandaag, wat het menu voor het diner is en wie er vanavond op zolder een beurt krijgt.

Dat was voor Linda ook heel normaal. Ze liepen nu samen naar de hal. Daar stond iedereen keurig te wachten. Ook wat de zolder betreft. Om haar wat wegwijs te maken zijn we samen naar zolder geweest en naar de controlekamer.

Jasmijn en Sander worden vanavond op zolder verwacht. Wie zin heeft om deel te nemen aan hun straf mag komen. Chantal wordt ook op zolder verwacht. Straf voor jou is 24 uur geheelonthouding. Chantal mag vannacht wel gestreeld worden en gevingerd enz. Chantal begon te sputteren. Ze had het een keer mee gemaakt dat ze bijna een week geen seks mocht hebben. Wel tot aan een orgasme opgegeild worden maar de climax was er niet bij. Dat was erg frustrerend. Vanavond zou ze met haar tante meegaan naar zolder.

Ze zou wel raad weten. Het idee alleen al. Linda had er wel moeite mee om zolang te wachten dus sprak ze haar tante na het korte overleg met de mensen aan. Dan mag ze mij verwennen, ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan. En het lijkt me heel erg geil.

Door dit gedoe van vanmorgen heb ik een soppende kut die vraagt om verlichting. Dan mag Chantal mij inwijden in de seks met een vrouw. Doet ze dat naar wens en is het bevredigend genoeg voor mij dan is ze van haar straf ontheven en mag ze vanavond meedoen. Ik wil dat jou eerste seksuele ervaring met een vrouw heel erg lekker is. Dus nu kan ik haar dan controleren. We gaan even naar zolder en halen wat leuke speeltjes. Chantal werd bevolen naar de kamer van Linda te gaan en daar te wachten op wat komen zou.

Tante en Linda gingen naar zolder. All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Boerenknecht grijpt plotseling ouwe boerin tussen de benen ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Schoonmoeder is ontroostbaar, behalve tussen de lakens. Hete Rijpe Poes Gaat Los. Blonde cougar geniet van twee jonge snikkels. Ouwe lesbienne heeft nu haar jonge rimmende schatje te pakken. Ouwe man scharrelt een rondborstig tienertje 19 op voor zijn perverse spelletjes.

Mature slettebak wil m nog steeds in het kontje. Bobby neukt het bejaarde kutje van zijn oma. Opgewonden oma kan niet van de jonge klusjesman afblijven. Zwarte lul penetreert dikkerd met harige kut.

...

Twee lullen in een kut gay

Als je om Elk gekreun, gezoen en elkaar plagend strelen, opwinden en geil maken wordt tijdens werktijd niet getolereerd. Je zult merken dat Jamy en Chantal deze regels regelmatig aan hun laars lappen.

Dat doen ze expres. Zij willen graag gestraft worden. Hun straf is anders, zij mogen elkaar 2 dagen niet aanraken. Bij elke extra aanraking komt er een dag bij. Chantal vindt het heerlijk om geneukt te worden terwijl mensen naar haar kijken. Haar orgasme wordt intenser. Jamy vindt het fantastische Chantal zo te zien genieten en daardoor laat hij haar ook door verschillende mensen nemen. Wat is dan de straf voor de anderen? Ze moeten naar zolder.

De overtreders worden op de tafel een voor een vastgebonden en de overige personeelsleden mogen zich lekker uitleven, zolang degene op de tafel maar geniet. Meestal gaat dat door tot in de kleine uurtjes. Degene die gestraft moeten worden krijgen veelal meerdere orgasmen die avond en nacht. Als de een op de tafel of in de stoel ligt, wordt de ander vastgebonden aan de muur en moet toekijken. Ach je zult het wel zien. Iedereen weet de regels.

Linda had een beetje een kleur gekregen. Maar hoe moet ik dat nou controleren. Ik kan echt niet op alle plaatsen tegelijk zijn. Daarvoor is de controlekamer er. Deze zijn verbonden met de controlekamer. Dat is die ene kamer waar je ook niet mocht komen en waar ik af en toe in ben. Niet alleen voor onze kunstvoorwerpen maar ook voor de personeelsleden zodat we ze in de gaten kunnen houden.

Tot in de paardenstallen aan toe. We hebben ze zelfs een keer in een paardenbox betrapt. Dat was wel leuk. Goed, Linda, hier zijn de sleutels. Halverwege de dag ga ik altijd even naar de controle kamer. Dat is ook het moment dat de ploegen zich afwisselen. Op die momenten bekijk ik de bewaarde fragmenten die de bewaking bewaard heeft.

En zo weet ik wie er die avond bestraft moet worden behalve dan Jamy en Chantal. Dit geldt dus voor alle personeelsleden. Ook als er meiden elkaar onderling willen verwennen. Dat doen ze dan maar na Snap je het allemaal Linda? Ze was enorm opgewonden, haar kut was al vochtig geworden en ze kon niet wachten tot ze naar de controle kamer kon gaan om te kijken wie er vanavond een beurt zou krijgen.

Het was alweer een tijdje geleden dat ze een pik in zich had gehad. En dit hele verhaal maakte haar heel erg geil. Ze kon het niet laten om het haar tante te vertellen. Tante lachte en stelde voor om samen even naar zolder te gaan. Dan kon ze zien wat er allemaal was. Zo gezegd zo gedaan. Met een grote sleutel maakte tante de deur open.

Ze liepen een smalle trap op en kwamen op een kleine overloop. Het was er donker maar zodra ze bij een andere deur kwamen sprong er een klein lichtje aan. Tante maakte deze deur ook open en daar kwamen ze in een hele grote ruimte. Het was er duister. Er brandde wel wat lichtjes maar niet echt veel. Maar genoeg om te zien wat er allemaal was.

In het midden stond de bewuste tafel met handboeien en boeien voor om de voeten. Als je vast lag, waren je benen gespreid en kon je niets meer doen. Ook de stoel daarin konden de voeten vastgezet worden en de benen uit elkaar gezet worden. Aan de andere kant was ook een bondage set aan de muur vastgemaakt. Deze was zo dat je op de tafel of de stoel kon kijken. En daarnaast hingen de nodige sm artikelen. Zweepjes, maskers, tepelklemmen bedenk het maar en het was er.

Er was een hele lange muur waar allemaal sekskleding hing, latex, zijde, zuster kleding, bedieningskleding, en nog veel meer. De sfeer was duidelijk erotisch en het maakte Linda erg geil. Gewoon als ik zin heb in seks. Dan gebruik ik de kamer. Ik ga dan even peilen onder de mensen wie er zin heeft in een seksfeestje onder werktijd en dan gaan we met een paar naar boven.

Zullen we nu even naar de controle kamer gaan? Toen ze bij de controle kamer kwamen werd Linda voorgesteld aan de bewakers. De mannen werd uitgelegd dat zij de leiding zou hebben de komende dagen. Ze wist van alles af dus het zou wel goed komen. Toen Linda even op de vele schermen keek wees haar tante op het scherm van de keuken. En soms heeft Tini zin in een geil spelletje soms niet. Maar Jasmijn gaan we uitputten. Kees, een van de bewakers zei: Jasmijn is duidelijk in een geile bui. Ze heeft Sander al gepijpt en ook Chantal en Jasmijn hebben elkaar al laten klaarkomen.

Jasmijn heeft de kut van Chantal aan een grondige inspectie met haar tong onderworpen, kijk zelf maar. Alles was te zien op de computer. Jasmijn was naar Sander de stalknecht gelopen. Eerst stonden ze te praten en stond Jasmijn hem duidelijk te verleiden. Ze had hem achteruit geduwd een stal in en had zijn broek razend snel opengemaakt en zijn lekkere neuklat tevoorschijn gehaald.

Die was inmiddels aardig gegroeid. Ze nam hem in haar mond en begon hem lekker te pijpen. Zijn pik ging in en uit dat mondje. En Sander genot er volop van. Het duurde alleen niet lang of Sander spoot haar hele mondje vol.

Wat een geil gezicht was dat. Hij trok zijn broek weer op nadat Jasmijn iedere druppel had afgelikt. En hij stuurde haar daarna weer weg. Als je op die manier een pijpbeurt krijgt en je stuurt haar dan maar weg, zo werkt het niet. Deze ronde is dus voor Sander. En verder Kees, laat eens zien? In de badkamer van de gastenkamers. Jasmijn zat op de rand van het bad terwijl Chantal het rokje van Jasmijn omhoog deed.

Jasmijn had geen slipje aan en was helemaal geschoren. Chantal duwde de kutlipjes van Jasmijn uit elkaar en het kutvocht glinsterde je tegemoet. Ook het klitje van Jasmijn was heel erg opgezwollen. Voorzichtig ging de tong van Chantal door de kut van Jasmijn heen die daar zichtbaar van genoot.

En toen Chantal kleine snelle bewegingen met haar tong over de klit van Jasmijn maakte, duurde het niet lang of het onderlichaam van Jasmijn begon te schudden en te trillen en zag je dat Jasmijn een ongelooflijk orgasme kreeg. Daarna draaide de meisjes om. Chantal nam plaats op de badrand en Jasmijn likte het kutje helemaal uit tot je duidelijk kon zien dat Chantal ook een orgasme kreeg.

Beide meisjes kusten elkaar en gingen ieder een andere kant op. Chantal heeft dus 1 dag geheelonthouding te pakken en Jasmijn zit vanavond in de stoel. Dat doe ik altijd zo. Er wordt verteld wat ik nog gedaan wil hebben vandaag, wat het menu voor het diner is en wie er vanavond op zolder een beurt krijgt. Dat was voor Linda ook heel normaal.

Ze liepen nu samen naar de hal. Daar stond iedereen keurig te wachten. Ook wat de zolder betreft. Om haar wat wegwijs te maken zijn we samen naar zolder geweest en naar de controlekamer. Jasmijn en Sander worden vanavond op zolder verwacht.

Wie zin heeft om deel te nemen aan hun straf mag komen. Chantal wordt ook op zolder verwacht. Straf voor jou is 24 uur geheelonthouding. Chantal mag vannacht wel gestreeld worden en gevingerd enz. Chantal begon te sputteren. Ze had het een keer mee gemaakt dat ze bijna een week geen seks mocht hebben. Wel tot aan een orgasme opgegeild worden maar de climax was er niet bij. Dat was erg frustrerend. Vanavond zou ze met haar tante meegaan naar zolder. Ze zou wel raad weten.

Het idee alleen al. Linda had er wel moeite mee om zolang te wachten dus sprak ze haar tante na het korte overleg met de mensen aan. Dan mag ze mij verwennen, ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan. En het lijkt me heel erg geil. Door dit gedoe van vanmorgen heb ik een soppende kut die vraagt om verlichting. Dan mag Chantal mij inwijden in de seks met een vrouw. Doet ze dat naar wens en is het bevredigend genoeg voor mij dan is ze van haar straf ontheven en mag ze vanavond meedoen.

Ik wil dat jou eerste seksuele ervaring met een vrouw heel erg lekker is. Dus nu kan ik haar dan controleren. We gaan even naar zolder en halen wat leuke speeltjes.

Chantal werd bevolen naar de kamer van Linda te gaan en daar te wachten op wat komen zou. Tante en Linda gingen naar zolder. Linda had al een dildo gezien die ze wel eens wilde proberen en een vibrator waarvan ze wist dat hij een heerlijk orgasme kon opwekken. Tante nam de dubbele dildo mee en samen gingen ze naar de kamer van Linda.

Linda wil dat je haar inwijdt in de seks met een vrouw. Maar ik blijf er bij. Want het moet wel heel speciaal zijn voor mijn nichtje. En als het naar ons zin is dan mag je vanavond mee doen. Chantal begon te glimmen. Ze liep op Linda af en streek haar over de schouders. Linda kreeg er kippenvel van. Tante ging op een stoel aan de andere kant van de kamer zitten. Chantal kuste Linda op haar wang en voorzichtig op haar mond.

Daarna voerde ze de druk op de lippen van Linda nog wat meer op en het zoenen van de meisjes werd steeds vuriger. Chantal duwde met haar tong zachtjes de mond van Linda open en zocht de tong van Linda op. Hun tongzoen werd vuriger, erotischer, hartstochtelijker. Dat plan bleek te werken, want nadat ze een tijdje met haar kut had gespeeld, moest en zou ze een dikke pik voelen.

Ze ging de trap op, klopte aan en ze hoefde niet eens wat te zeggen om duidelijk te maken waarvoor ze langskwam. De jonge buurman was al bezig met masturberen op de bank, toen hij gestoord werd, dus hij was zo geil als een pak boter.

Hij greep dan ook met beide handen het aanbod van zijn oudere buurvrouw aan, een vrouw die hij al een tijdlang wilde neuken, maar hij had nooit het lef gehad om haar te versieren. Had hij dat maar eerder gedaan, want ze bleek vreselijk geil te kunnen pijpen en zijn grote pik paste met gemak in haar natte kut. Het was niet zo dat hij in een grote leegte aan het stoten was, want haar kut zat als een handschoen om zijn grote pik heen.

Een aantal van de jongere vrouwen waarmee hij sex had gehad, hadden te strakke kutjes waar hij met moeite zijn eikel in kwijt kon. Vandaar dat hij liever sex had met oudere vrouwen, want die hadden en ervaring en ze hadden meestal een iets ruimere kut. Ze liet zich neuken op de bank en probeerde zelfs een paar standjes uit, iets dat ze met haar Pieter nog nooit gedaan had.

Die kwam altijd in het bed in de slaapkamer bovenop haar liggen, stopte zijn kleine pikkie in haar kut en begon dan driftig te stoten totdat hij een dun straaltje sperma in haar spoot. Dit was totaal anders, want de jonge buurman bleek een goed uithoudingsvermogen te hebben. Ze ging zelfs op haar handen en knieën zitten, zodat hij haar van achteren kon neuken en ze kwam heftig klaar toen hij zijn pik eruit haalde en al het zaad over haar lekkere kont spoot.

Sandra zat te trillen op de bank en gaf Sven, haar jonge buurman, een dikke tongzoen om hem te bedanken. Ze was grondig geneukt en moest nu echt even een middagdutje doen, want ze was gesloopt. Sven ging met haar mee naar de slaapkamer en samen sliepen ze tot aan het avondeten. Sandra, die heel goed kan koken, zette een uitgebreide maaltijd op tafel, om aan te sterken, zoals ze het noemde en ging naakt tegenover hem zitten.

De jonge buurman had moeite om zijn eten naar binnen te werken, want hij bleef maar naar die geile naakte vrouw tegenover hem kijken. Sandra had dit door en besloot om iets te gaan doen, waar ze anders niet eens over nagedacht zou hebben. Ze kroop onder de tafel, knoopte de broek van Sven los en ging aan zijn grote pik zuigen. Het begin van een avond vol met geile sex, beter gezegd, één van de vele avonden, want er zouden er nog een heleboel volgen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. De beste sexfilmpjes met mature vrouwen Mature Donkerharige mature vrouw laat zich hard neuken   Franse mature milf, Orphea Bell, wordt in de badkamer geneukt   Mature blonde buurvrouw laat haar mond volspuiten door haar buurman   Het beste van de pornovideo tube sites.

Oudere buurvrouw wil alleen nog maar een dikke pik in haar kut Geplaatst door amateur feb 28, Mature , Seksverhaal 0. Jonge man heeft het druk, hij moet vier oudere vrouwen bevredigen Jonge vent komt klaar over de dikke hangtieten van een mature voetbalmoeder Hij heeft sex met zijn oude lerares, eindelijk komt hij over haar tieten klaar Italiaanse mature zakenvrouw met grote tieten heeft sex met de buurman Mature vrouw met grote tieten is haar huurder aan het aftrekken Geile blonde mature milf wordt op parkeerplaats door 4 mannen geneukt Oma, grote borsten en sexy lingerie, heeft sex met jonge stud Mature Latina milf, BBW met enorme tieten, wordt goed geneukt in een hotelkamer Oma met enorme grote tieten wordt ook in haar kontje geneukt Blonde mature milf met dikke tieten, neukt met jonge gast Geile mature milf laat zich tussen haar tieten neuken Seks met de geile buurvrouw in de achtertuin, op een zonnige dag Man komt klaar over de dikke tieten van een geile mature milf Het is gezellig tijdens de maandelijkse partnerruil clubavond Vastgebonden buurman wordt geneukt door milf buurvrouw.

Previous Wakker gepijpt worden en vervolgens neuken. Next Hulp bij verhuizing vriendin eindigt in een geil trio met twee vrouwen. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste sexfilmpjes met mature vrouwen Mature.enorme kut sex op zolder

Tot nu toe wachtte we altijd tot je naar je kamer was. Maar nu is het tijd dat je er ook vanaf weet. Als we een feestje hebben en de kledingcode is erotisch, dan gebruikten we ook altijd de zolder. Je mag er best gaan kijken. Het zal je opwinden heus waar.

Je mag ook best van alles proberen hoor. Geniet er maar van. Maar het personeel mag daar niet komen. Het personeel weet van die kamer af. Ze weten precies wat er zich afspeelt. En waarvoor worden ze gestraft? Als ze neuken tijdens werktijd. Als ze elkaar opwinden of elkaar laten klaarkomen, je weet wel, door vingeren, pijpen of alle andere mogelijkheden. Na werktijd dat is Als je om Elk gekreun, gezoen en elkaar plagend strelen, opwinden en geil maken wordt tijdens werktijd niet getolereerd.

Je zult merken dat Jamy en Chantal deze regels regelmatig aan hun laars lappen. Dat doen ze expres. Zij willen graag gestraft worden. Hun straf is anders, zij mogen elkaar 2 dagen niet aanraken. Bij elke extra aanraking komt er een dag bij. Chantal vindt het heerlijk om geneukt te worden terwijl mensen naar haar kijken. Haar orgasme wordt intenser. Jamy vindt het fantastische Chantal zo te zien genieten en daardoor laat hij haar ook door verschillende mensen nemen.

Wat is dan de straf voor de anderen? Ze moeten naar zolder. De overtreders worden op de tafel een voor een vastgebonden en de overige personeelsleden mogen zich lekker uitleven, zolang degene op de tafel maar geniet.

Meestal gaat dat door tot in de kleine uurtjes. Degene die gestraft moeten worden krijgen veelal meerdere orgasmen die avond en nacht. Als de een op de tafel of in de stoel ligt, wordt de ander vastgebonden aan de muur en moet toekijken. Ach je zult het wel zien.

Iedereen weet de regels. Linda had een beetje een kleur gekregen. Maar hoe moet ik dat nou controleren. Ik kan echt niet op alle plaatsen tegelijk zijn.

Daarvoor is de controlekamer er. Deze zijn verbonden met de controlekamer. Dat is die ene kamer waar je ook niet mocht komen en waar ik af en toe in ben. Niet alleen voor onze kunstvoorwerpen maar ook voor de personeelsleden zodat we ze in de gaten kunnen houden.

Tot in de paardenstallen aan toe. We hebben ze zelfs een keer in een paardenbox betrapt. Dat was wel leuk. Goed, Linda, hier zijn de sleutels. Halverwege de dag ga ik altijd even naar de controle kamer. Dat is ook het moment dat de ploegen zich afwisselen. Op die momenten bekijk ik de bewaarde fragmenten die de bewaking bewaard heeft.

En zo weet ik wie er die avond bestraft moet worden behalve dan Jamy en Chantal. Dit geldt dus voor alle personeelsleden. Ook als er meiden elkaar onderling willen verwennen. Dat doen ze dan maar na Snap je het allemaal Linda? Ze was enorm opgewonden, haar kut was al vochtig geworden en ze kon niet wachten tot ze naar de controle kamer kon gaan om te kijken wie er vanavond een beurt zou krijgen.

Het was alweer een tijdje geleden dat ze een pik in zich had gehad. En dit hele verhaal maakte haar heel erg geil. Ze kon het niet laten om het haar tante te vertellen. Tante lachte en stelde voor om samen even naar zolder te gaan. Dan kon ze zien wat er allemaal was. Zo gezegd zo gedaan. Met een grote sleutel maakte tante de deur open. Ze liepen een smalle trap op en kwamen op een kleine overloop.

Het was er donker maar zodra ze bij een andere deur kwamen sprong er een klein lichtje aan. Tante maakte deze deur ook open en daar kwamen ze in een hele grote ruimte. Het was er duister. Er brandde wel wat lichtjes maar niet echt veel. Maar genoeg om te zien wat er allemaal was. In het midden stond de bewuste tafel met handboeien en boeien voor om de voeten. Als je vast lag, waren je benen gespreid en kon je niets meer doen. Ook de stoel daarin konden de voeten vastgezet worden en de benen uit elkaar gezet worden.

Aan de andere kant was ook een bondage set aan de muur vastgemaakt. Deze was zo dat je op de tafel of de stoel kon kijken. En daarnaast hingen de nodige sm artikelen. Zweepjes, maskers, tepelklemmen bedenk het maar en het was er.

Er was een hele lange muur waar allemaal sekskleding hing, latex, zijde, zuster kleding, bedieningskleding, en nog veel meer. De sfeer was duidelijk erotisch en het maakte Linda erg geil.

Gewoon als ik zin heb in seks. Dan gebruik ik de kamer. Ik ga dan even peilen onder de mensen wie er zin heeft in een seksfeestje onder werktijd en dan gaan we met een paar naar boven. Zullen we nu even naar de controle kamer gaan? Toen ze bij de controle kamer kwamen werd Linda voorgesteld aan de bewakers.

De mannen werd uitgelegd dat zij de leiding zou hebben de komende dagen. Ze wist van alles af dus het zou wel goed komen. Toen Linda even op de vele schermen keek wees haar tante op het scherm van de keuken. En soms heeft Tini zin in een geil spelletje soms niet. Maar Jasmijn gaan we uitputten. Kees, een van de bewakers zei: Jasmijn is duidelijk in een geile bui.

Ze heeft Sander al gepijpt en ook Chantal en Jasmijn hebben elkaar al laten klaarkomen. Jasmijn heeft de kut van Chantal aan een grondige inspectie met haar tong onderworpen, kijk zelf maar. Alles was te zien op de computer. Jasmijn was naar Sander de stalknecht gelopen. Eerst stonden ze te praten en stond Jasmijn hem duidelijk te verleiden.

Ze had hem achteruit geduwd een stal in en had zijn broek razend snel opengemaakt en zijn lekkere neuklat tevoorschijn gehaald. Die was inmiddels aardig gegroeid. Ze nam hem in haar mond en begon hem lekker te pijpen. Zijn pik ging in en uit dat mondje. En Sander genot er volop van. Het duurde alleen niet lang of Sander spoot haar hele mondje vol. Wat een geil gezicht was dat. Hij trok zijn broek weer op nadat Jasmijn iedere druppel had afgelikt.

En hij stuurde haar daarna weer weg. Als je op die manier een pijpbeurt krijgt en je stuurt haar dan maar weg, zo werkt het niet. Deze ronde is dus voor Sander. En verder Kees, laat eens zien? In de badkamer van de gastenkamers. Jasmijn zat op de rand van het bad terwijl Chantal het rokje van Jasmijn omhoog deed.

Jasmijn had geen slipje aan en was helemaal geschoren. Chantal duwde de kutlipjes van Jasmijn uit elkaar en het kutvocht glinsterde je tegemoet. Ook het klitje van Jasmijn was heel erg opgezwollen. Voorzichtig ging de tong van Chantal door de kut van Jasmijn heen die daar zichtbaar van genoot. En toen Chantal kleine snelle bewegingen met haar tong over de klit van Jasmijn maakte, duurde het niet lang of het onderlichaam van Jasmijn begon te schudden en te trillen en zag je dat Jasmijn een ongelooflijk orgasme kreeg.

Daarna draaide de meisjes om. Chantal nam plaats op de badrand en Jasmijn likte het kutje helemaal uit tot je duidelijk kon zien dat Chantal ook een orgasme kreeg. Beide meisjes kusten elkaar en gingen ieder een andere kant op.

Chantal heeft dus 1 dag geheelonthouding te pakken en Jasmijn zit vanavond in de stoel. Dat doe ik altijd zo. Er wordt verteld wat ik nog gedaan wil hebben vandaag, wat het menu voor het diner is en wie er vanavond op zolder een beurt krijgt. Dat was voor Linda ook heel normaal. Ze liepen nu samen naar de hal. Daar stond iedereen keurig te wachten.

Ook wat de zolder betreft. Om haar wat wegwijs te maken zijn we samen naar zolder geweest en naar de controlekamer. Jasmijn en Sander worden vanavond op zolder verwacht. Wie zin heeft om deel te nemen aan hun straf mag komen. Chantal wordt ook op zolder verwacht. Straf voor jou is 24 uur geheelonthouding.

Chantal mag vannacht wel gestreeld worden en gevingerd enz. Chantal begon te sputteren. Ze had het een keer mee gemaakt dat ze bijna een week geen seks mocht hebben. Wel tot aan een orgasme opgegeild worden maar de climax was er niet bij. Dat was erg frustrerend. Vanavond zou ze met haar tante meegaan naar zolder. Ze zou wel raad weten. Het idee alleen al. Linda had er wel moeite mee om zolang te wachten dus sprak ze haar tante na het korte overleg met de mensen aan.

Dan mag ze mij verwennen, ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan. En het lijkt me heel erg geil. Door dit gedoe van vanmorgen heb ik een soppende kut die vraagt om verlichting.

Dan mag Chantal mij inwijden in de seks met een vrouw. Doet ze dat naar wens en is het bevredigend genoeg voor mij dan is ze van haar straf ontheven en mag ze vanavond meedoen. Ik wil dat jou eerste seksuele ervaring met een vrouw heel erg lekker is.

Dus nu kan ik haar dan controleren. We gaan even naar zolder en halen wat leuke speeltjes. Chantal werd bevolen naar de kamer van Linda te gaan en daar te wachten op wat komen zou. Tante en Linda gingen naar zolder. All models are 18 years or above.

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Boerenknecht grijpt plotseling ouwe boerin tussen de benen ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Schoonmoeder is ontroostbaar, behalve tussen de lakens. Hete Rijpe Poes Gaat Los. Blonde cougar geniet van twee jonge snikkels.

Ouwe lesbienne heeft nu haar jonge rimmende schatje te pakken. Ouwe man scharrelt een rondborstig tienertje 19 op voor zijn perverse spelletjes. Mature slettebak wil m nog steeds in het kontje. Bobby neukt het bejaarde kutje van zijn oma. Opgewonden oma kan niet van de jonge klusjesman afblijven. Zwarte lul penetreert dikkerd met harige kut.

...Lekker pijpen en beffen koppel zoekt man


Blonde cougar laat zich knallen door toyboy. Ouwe taart krijgt een flinke beurt van jonge knaap. Dikke ouwe zeug krijgt haar jaarlijkse servicebeurt. Ouwe opa geniet met volle teugen van een sappig kutje. Ouwe lul raakt gevoelige snaar. Behulpzaam trutje wordt aangerand door ouwe viespeuken. Rodney neukt een dikke blonde oma met een harige vagina. Jonge dikke pik penetreert de harige gleuf van oma.

Wil jij met die ouwe boswachter naar bed? Uit de oude doos: Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Misschien was die Irene wel op haar werk en kon hij niet naar binnen, als hij dan honger kreeg had hij tenminste wel iets te eten bij zich.

Met een luide snik nam ze afscheid van haar echtgenoot. Hij was een lieve en grappige man, maar ze waren uit elkaar gegroeid en zijn kleine pikkie deed niets meer bij haar. Ze besloot om gelijk die avond al op zoek te gaan naar een dikke pik en ze wist precies waar ze die kon vinden.

Ze hadden de zolder, die een eigen opgang had, verhuurd aan een jongeman die haar al vaker geil had aangekeken.

Omdat hij strakke broeken droeg, had ze een grove inschatting van de lengte van zijn pik kunnen maken en dat was niet verkeerd. Ze was eerst op de bank gaan masturberen, omdat ze niet zo goed naar hem toe durfde te gaan. Sandra had bedacht dat als ze alvast opgewonden zou raken, ze op een gegeven moment wel naar boven moest.

Dat plan bleek te werken, want nadat ze een tijdje met haar kut had gespeeld, moest en zou ze een dikke pik voelen. Ze ging de trap op, klopte aan en ze hoefde niet eens wat te zeggen om duidelijk te maken waarvoor ze langskwam. De jonge buurman was al bezig met masturberen op de bank, toen hij gestoord werd, dus hij was zo geil als een pak boter. Hij greep dan ook met beide handen het aanbod van zijn oudere buurvrouw aan, een vrouw die hij al een tijdlang wilde neuken, maar hij had nooit het lef gehad om haar te versieren.

Had hij dat maar eerder gedaan, want ze bleek vreselijk geil te kunnen pijpen en zijn grote pik paste met gemak in haar natte kut. Het was niet zo dat hij in een grote leegte aan het stoten was, want haar kut zat als een handschoen om zijn grote pik heen. Een aantal van de jongere vrouwen waarmee hij sex had gehad, hadden te strakke kutjes waar hij met moeite zijn eikel in kwijt kon. Vandaar dat hij liever sex had met oudere vrouwen, want die hadden en ervaring en ze hadden meestal een iets ruimere kut.

Ze liet zich neuken op de bank en probeerde zelfs een paar standjes uit, iets dat ze met haar Pieter nog nooit gedaan had. Die kwam altijd in het bed in de slaapkamer bovenop haar liggen, stopte zijn kleine pikkie in haar kut en begon dan driftig te stoten totdat hij een dun straaltje sperma in haar spoot. Dit was totaal anders, want de jonge buurman bleek een goed uithoudingsvermogen te hebben.

Toen ze bij de controle kamer kwamen werd Linda voorgesteld aan de bewakers. De mannen werd uitgelegd dat zij de leiding zou hebben de komende dagen. Ze wist van alles af dus het zou wel goed komen. Toen Linda even op de vele schermen keek wees haar tante op het scherm van de keuken.

En soms heeft Tini zin in een geil spelletje soms niet. Maar Jasmijn gaan we uitputten. Kees, een van de bewakers zei: Jasmijn is duidelijk in een geile bui. Ze heeft Sander al gepijpt en ook Chantal en Jasmijn hebben elkaar al laten klaarkomen.

Jasmijn heeft de kut van Chantal aan een grondige inspectie met haar tong onderworpen, kijk zelf maar. Alles was te zien op de computer. Jasmijn was naar Sander de stalknecht gelopen. Eerst stonden ze te praten en stond Jasmijn hem duidelijk te verleiden.

Ze had hem achteruit geduwd een stal in en had zijn broek razend snel opengemaakt en zijn lekkere neuklat tevoorschijn gehaald. Die was inmiddels aardig gegroeid. Ze nam hem in haar mond en begon hem lekker te pijpen. Zijn pik ging in en uit dat mondje. En Sander genot er volop van. Het duurde alleen niet lang of Sander spoot haar hele mondje vol.

Wat een geil gezicht was dat. Hij trok zijn broek weer op nadat Jasmijn iedere druppel had afgelikt. En hij stuurde haar daarna weer weg. Als je op die manier een pijpbeurt krijgt en je stuurt haar dan maar weg, zo werkt het niet. Deze ronde is dus voor Sander.

En verder Kees, laat eens zien? In de badkamer van de gastenkamers. Jasmijn zat op de rand van het bad terwijl Chantal het rokje van Jasmijn omhoog deed. Jasmijn had geen slipje aan en was helemaal geschoren. Chantal duwde de kutlipjes van Jasmijn uit elkaar en het kutvocht glinsterde je tegemoet. Ook het klitje van Jasmijn was heel erg opgezwollen.

Voorzichtig ging de tong van Chantal door de kut van Jasmijn heen die daar zichtbaar van genoot. En toen Chantal kleine snelle bewegingen met haar tong over de klit van Jasmijn maakte, duurde het niet lang of het onderlichaam van Jasmijn begon te schudden en te trillen en zag je dat Jasmijn een ongelooflijk orgasme kreeg. Daarna draaide de meisjes om. Chantal nam plaats op de badrand en Jasmijn likte het kutje helemaal uit tot je duidelijk kon zien dat Chantal ook een orgasme kreeg.

Beide meisjes kusten elkaar en gingen ieder een andere kant op. Chantal heeft dus 1 dag geheelonthouding te pakken en Jasmijn zit vanavond in de stoel. Dat doe ik altijd zo. Er wordt verteld wat ik nog gedaan wil hebben vandaag, wat het menu voor het diner is en wie er vanavond op zolder een beurt krijgt. Dat was voor Linda ook heel normaal. Ze liepen nu samen naar de hal. Daar stond iedereen keurig te wachten.

Ook wat de zolder betreft. Om haar wat wegwijs te maken zijn we samen naar zolder geweest en naar de controlekamer. Jasmijn en Sander worden vanavond op zolder verwacht. Wie zin heeft om deel te nemen aan hun straf mag komen. Chantal wordt ook op zolder verwacht.

Straf voor jou is 24 uur geheelonthouding. Chantal mag vannacht wel gestreeld worden en gevingerd enz. Chantal begon te sputteren. Ze had het een keer mee gemaakt dat ze bijna een week geen seks mocht hebben.

Wel tot aan een orgasme opgegeild worden maar de climax was er niet bij. Dat was erg frustrerend. Vanavond zou ze met haar tante meegaan naar zolder. Ze zou wel raad weten. Het idee alleen al. Linda had er wel moeite mee om zolang te wachten dus sprak ze haar tante na het korte overleg met de mensen aan.

Dan mag ze mij verwennen, ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan. En het lijkt me heel erg geil. Door dit gedoe van vanmorgen heb ik een soppende kut die vraagt om verlichting. Dan mag Chantal mij inwijden in de seks met een vrouw. Doet ze dat naar wens en is het bevredigend genoeg voor mij dan is ze van haar straf ontheven en mag ze vanavond meedoen. Ik wil dat jou eerste seksuele ervaring met een vrouw heel erg lekker is. Dus nu kan ik haar dan controleren. We gaan even naar zolder en halen wat leuke speeltjes.

Chantal werd bevolen naar de kamer van Linda te gaan en daar te wachten op wat komen zou. Tante en Linda gingen naar zolder. Linda had al een dildo gezien die ze wel eens wilde proberen en een vibrator waarvan ze wist dat hij een heerlijk orgasme kon opwekken.

Tante nam de dubbele dildo mee en samen gingen ze naar de kamer van Linda. Linda wil dat je haar inwijdt in de seks met een vrouw. Maar ik blijf er bij. Want het moet wel heel speciaal zijn voor mijn nichtje. En als het naar ons zin is dan mag je vanavond mee doen. Chantal begon te glimmen. Ze liep op Linda af en streek haar over de schouders. Linda kreeg er kippenvel van. Tante ging op een stoel aan de andere kant van de kamer zitten. Chantal kuste Linda op haar wang en voorzichtig op haar mond.

Daarna voerde ze de druk op de lippen van Linda nog wat meer op en het zoenen van de meisjes werd steeds vuriger. Chantal duwde met haar tong zachtjes de mond van Linda open en zocht de tong van Linda op. Hun tongzoen werd vuriger, erotischer, hartstochtelijker.

En Linda voelde een enorme spanning in haar onderbuik opbouwen. Chantal duwde Linda nu heel zachtjes naar achter tot ze op het bed ging zitten.

Nu maakte Chantal het bovenstukje van haar bikini los. Haar prachtige borsten kwamen te voorschijn. Met heerlijk keiharde tepels. Haar kut droop gewoon. Chantal duwde Linda achterover op bed en kuste haar hals. Ze kon uit haar ooghoeken zien dat haar tante ook aardig opgewonden was geworden van dit beeld en kneep in haar eigen tepels. Terwijl ze haar rok omhoog schoof. Linda had een gevoel dat haar tante zo wel mee zou doen en dat zou ze helemaal niet erg vinden.

Chantal was inmiddels naar de tepels van Linda afgezakt. En nu deed Linda haar ogen dicht om nog intenser te kunnen genieten. Chantal nam een tepel in haar mond en begon er heel zachtjes aan te zuigen. Zeker toen ze de tong van Chantal de weg vervolgde naar haar buik en haar boven benen.

Linda begon te kreunen. Oh, ja, Chantal je maakt me gek van verlangen.

enorme kut sex op zolder

Man neukt hoer mrs zoekt slaaf


Een oudere buurvrouw heeft het helemaal gehad met haar man. Die zit alleen nog maar op de duivenvereniging en komt tegenwoordig niet eens meer thuis om te eten.

Het lijkt wel alsof hij haar niet meer nodig heeft, en dat klopt wel, want hij is een relatie begonnen met Irene van achter de bar. Daar kwam ze achter toen ze parfum op zijn overhemd rook en ze besloot om zijn smartphone eens aan een onderzoekje te onderwerpen. Het bleek dat ze allebei evenveel van duivenmelken hielden en tijdens de sex kon hij met gemak zijn pik in haar grote kut kwijt.

Er was genoeg ruimte over en daarom stopte ze er ook nog een grote vibrator bij. Hij kwam dan heerlijke klaar omdat de trillende vibrator niet alleen voor genot in de kut zorgde, maar ook zijn piemeltje lieten trillen. Sandra, de oudere buurvrouw, had zijn spullen al ingepakt voor de deur klaarstaan zodat hij direct richting Irene kon gaan om bij haar in te trekken. Ze wilde hem niet helemaal onverzorgd laten gaan, dus had ze er ook nog een lunchtrommeltje met boterhammetjes en een gekookt ei bijgedaan.

Misschien was die Irene wel op haar werk en kon hij niet naar binnen, als hij dan honger kreeg had hij tenminste wel iets te eten bij zich.

Met een luide snik nam ze afscheid van haar echtgenoot. Hij was een lieve en grappige man, maar ze waren uit elkaar gegroeid en zijn kleine pikkie deed niets meer bij haar. Ze besloot om gelijk die avond al op zoek te gaan naar een dikke pik en ze wist precies waar ze die kon vinden. Ze hadden de zolder, die een eigen opgang had, verhuurd aan een jongeman die haar al vaker geil had aangekeken.

Omdat hij strakke broeken droeg, had ze een grove inschatting van de lengte van zijn pik kunnen maken en dat was niet verkeerd. Ze was eerst op de bank gaan masturberen, omdat ze niet zo goed naar hem toe durfde te gaan.

Sandra had bedacht dat als ze alvast opgewonden zou raken, ze op een gegeven moment wel naar boven moest. Dat plan bleek te werken, want nadat ze een tijdje met haar kut had gespeeld, moest en zou ze een dikke pik voelen. Ze ging de trap op, klopte aan en ze hoefde niet eens wat te zeggen om duidelijk te maken waarvoor ze langskwam. De jonge buurman was al bezig met masturberen op de bank, toen hij gestoord werd, dus hij was zo geil als een pak boter.

Hij greep dan ook met beide handen het aanbod van zijn oudere buurvrouw aan, een vrouw die hij al een tijdlang wilde neuken, maar hij had nooit het lef gehad om haar te versieren. Had hij dat maar eerder gedaan, want ze bleek vreselijk geil te kunnen pijpen en zijn grote pik paste met gemak in haar natte kut. Het was niet zo dat hij in een grote leegte aan het stoten was, want haar kut zat als een handschoen om zijn grote pik heen. Een aantal van de jongere vrouwen waarmee hij sex had gehad, hadden te strakke kutjes waar hij met moeite zijn eikel in kwijt kon.

Vandaar dat hij liever sex had met oudere vrouwen, want die hadden en ervaring en ze hadden meestal een iets ruimere kut. Ze liet zich neuken op de bank en probeerde zelfs een paar standjes uit, iets dat ze met haar Pieter nog nooit gedaan had. Die kwam altijd in het bed in de slaapkamer bovenop haar liggen, stopte zijn kleine pikkie in haar kut en begon dan driftig te stoten totdat hij een dun straaltje sperma in haar spoot.

Dit was totaal anders, want de jonge buurman bleek een goed uithoudingsvermogen te hebben. Ze ging zelfs op haar handen en knieën zitten, zodat hij haar van achteren kon neuken en ze kwam heftig klaar toen hij zijn pik eruit haalde en al het zaad over haar lekkere kont spoot. Dan kon ze zien wat er allemaal was. Zo gezegd zo gedaan. Met een grote sleutel maakte tante de deur open.

Ze liepen een smalle trap op en kwamen op een kleine overloop. Het was er donker maar zodra ze bij een andere deur kwamen sprong er een klein lichtje aan. Tante maakte deze deur ook open en daar kwamen ze in een hele grote ruimte.

Het was er duister. Er brandde wel wat lichtjes maar niet echt veel. Maar genoeg om te zien wat er allemaal was. In het midden stond de bewuste tafel met handboeien en boeien voor om de voeten. Als je vast lag, waren je benen gespreid en kon je niets meer doen. Ook de stoel daarin konden de voeten vastgezet worden en de benen uit elkaar gezet worden. Aan de andere kant was ook een bondage set aan de muur vastgemaakt.

Deze was zo dat je op de tafel of de stoel kon kijken. En daarnaast hingen de nodige sm artikelen. Zweepjes, maskers, tepelklemmen bedenk het maar en het was er. Er was een hele lange muur waar allemaal sekskleding hing, latex, zijde, zuster kleding, bedieningskleding, en nog veel meer. De sfeer was duidelijk erotisch en het maakte Linda erg geil.

Gewoon als ik zin heb in seks. Dan gebruik ik de kamer. Ik ga dan even peilen onder de mensen wie er zin heeft in een seksfeestje onder werktijd en dan gaan we met een paar naar boven. Zullen we nu even naar de controle kamer gaan? Toen ze bij de controle kamer kwamen werd Linda voorgesteld aan de bewakers. De mannen werd uitgelegd dat zij de leiding zou hebben de komende dagen.

Ze wist van alles af dus het zou wel goed komen. Toen Linda even op de vele schermen keek wees haar tante op het scherm van de keuken. En soms heeft Tini zin in een geil spelletje soms niet. Maar Jasmijn gaan we uitputten. Kees, een van de bewakers zei: Jasmijn is duidelijk in een geile bui. Ze heeft Sander al gepijpt en ook Chantal en Jasmijn hebben elkaar al laten klaarkomen. Jasmijn heeft de kut van Chantal aan een grondige inspectie met haar tong onderworpen, kijk zelf maar.

Alles was te zien op de computer. Jasmijn was naar Sander de stalknecht gelopen. Eerst stonden ze te praten en stond Jasmijn hem duidelijk te verleiden. Ze had hem achteruit geduwd een stal in en had zijn broek razend snel opengemaakt en zijn lekkere neuklat tevoorschijn gehaald. Die was inmiddels aardig gegroeid.

Ze nam hem in haar mond en begon hem lekker te pijpen. Zijn pik ging in en uit dat mondje. En Sander genot er volop van. Het duurde alleen niet lang of Sander spoot haar hele mondje vol.

Wat een geil gezicht was dat. Hij trok zijn broek weer op nadat Jasmijn iedere druppel had afgelikt. En hij stuurde haar daarna weer weg. Als je op die manier een pijpbeurt krijgt en je stuurt haar dan maar weg, zo werkt het niet. Deze ronde is dus voor Sander. En verder Kees, laat eens zien? In de badkamer van de gastenkamers. Jasmijn zat op de rand van het bad terwijl Chantal het rokje van Jasmijn omhoog deed.

Jasmijn had geen slipje aan en was helemaal geschoren. Chantal duwde de kutlipjes van Jasmijn uit elkaar en het kutvocht glinsterde je tegemoet. Ook het klitje van Jasmijn was heel erg opgezwollen. Voorzichtig ging de tong van Chantal door de kut van Jasmijn heen die daar zichtbaar van genoot. En toen Chantal kleine snelle bewegingen met haar tong over de klit van Jasmijn maakte, duurde het niet lang of het onderlichaam van Jasmijn begon te schudden en te trillen en zag je dat Jasmijn een ongelooflijk orgasme kreeg.

Daarna draaide de meisjes om. Chantal nam plaats op de badrand en Jasmijn likte het kutje helemaal uit tot je duidelijk kon zien dat Chantal ook een orgasme kreeg. Beide meisjes kusten elkaar en gingen ieder een andere kant op.

Chantal heeft dus 1 dag geheelonthouding te pakken en Jasmijn zit vanavond in de stoel. Dat doe ik altijd zo. Er wordt verteld wat ik nog gedaan wil hebben vandaag, wat het menu voor het diner is en wie er vanavond op zolder een beurt krijgt. Dat was voor Linda ook heel normaal. Ze liepen nu samen naar de hal. Daar stond iedereen keurig te wachten. Ook wat de zolder betreft. Om haar wat wegwijs te maken zijn we samen naar zolder geweest en naar de controlekamer. Jasmijn en Sander worden vanavond op zolder verwacht.

Wie zin heeft om deel te nemen aan hun straf mag komen. Chantal wordt ook op zolder verwacht. Straf voor jou is 24 uur geheelonthouding. Chantal mag vannacht wel gestreeld worden en gevingerd enz. Chantal begon te sputteren. Ze had het een keer mee gemaakt dat ze bijna een week geen seks mocht hebben. Wel tot aan een orgasme opgegeild worden maar de climax was er niet bij. Dat was erg frustrerend. Vanavond zou ze met haar tante meegaan naar zolder. Ze zou wel raad weten.

Het idee alleen al. Linda had er wel moeite mee om zolang te wachten dus sprak ze haar tante na het korte overleg met de mensen aan. Dan mag ze mij verwennen, ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan. En het lijkt me heel erg geil.

Door dit gedoe van vanmorgen heb ik een soppende kut die vraagt om verlichting. Dan mag Chantal mij inwijden in de seks met een vrouw. Doet ze dat naar wens en is het bevredigend genoeg voor mij dan is ze van haar straf ontheven en mag ze vanavond meedoen. Ik wil dat jou eerste seksuele ervaring met een vrouw heel erg lekker is. Dus nu kan ik haar dan controleren. We gaan even naar zolder en halen wat leuke speeltjes. Chantal werd bevolen naar de kamer van Linda te gaan en daar te wachten op wat komen zou.

Tante en Linda gingen naar zolder. Linda had al een dildo gezien die ze wel eens wilde proberen en een vibrator waarvan ze wist dat hij een heerlijk orgasme kon opwekken. Tante nam de dubbele dildo mee en samen gingen ze naar de kamer van Linda.

Linda wil dat je haar inwijdt in de seks met een vrouw. Maar ik blijf er bij. Want het moet wel heel speciaal zijn voor mijn nichtje. En als het naar ons zin is dan mag je vanavond mee doen. Chantal begon te glimmen.

Ze liep op Linda af en streek haar over de schouders. Linda kreeg er kippenvel van. Tante ging op een stoel aan de andere kant van de kamer zitten. Chantal kuste Linda op haar wang en voorzichtig op haar mond.

Daarna voerde ze de druk op de lippen van Linda nog wat meer op en het zoenen van de meisjes werd steeds vuriger. Chantal duwde met haar tong zachtjes de mond van Linda open en zocht de tong van Linda op. Hun tongzoen werd vuriger, erotischer, hartstochtelijker.

En Linda voelde een enorme spanning in haar onderbuik opbouwen. Chantal duwde Linda nu heel zachtjes naar achter tot ze op het bed ging zitten. Nu maakte Chantal het bovenstukje van haar bikini los. Haar prachtige borsten kwamen te voorschijn. Met heerlijk keiharde tepels. Haar kut droop gewoon. Chantal duwde Linda achterover op bed en kuste haar hals. Ze kon uit haar ooghoeken zien dat haar tante ook aardig opgewonden was geworden van dit beeld en kneep in haar eigen tepels.

Terwijl ze haar rok omhoog schoof. Linda had een gevoel dat haar tante zo wel mee zou doen en dat zou ze helemaal niet erg vinden. Chantal was inmiddels naar de tepels van Linda afgezakt. En nu deed Linda haar ogen dicht om nog intenser te kunnen genieten. Chantal nam een tepel in haar mond en begon er heel zachtjes aan te zuigen. Zeker toen ze de tong van Chantal de weg vervolgde naar haar buik en haar boven benen.

Linda begon te kreunen. Oh, ja, Chantal je maakt me gek van verlangen. Zei Linda met hese stem. Chantal stopte abrupt en zelfs zo dat Linda er van schrok. Chantal vroeg aan Linda of ze haar kaal mocht scheren.

Dan zou het nog intenser worden. Linda vond het goed en Chantal ging even naar de badkamer om alle spullen te halen. Scheermesje, scheerschuim, een bakje met water en een handdoek. Chantal maakte de venusheuvel van Linda vochtig en smeerde hem vol met scheerschuim.

Ook de kutlipjes van Linda die inmiddels met opgetrokken benen op bed lag, smeerde Chantal helemaal in. Nu nam Chantal het scheermesje en streek heel zachtjes en voorzichtig over de venusheuvel van Linda.

Ze nam behendig heel veel haartjes van Linda weg. En zo dat ze nog niet de klit van Linda aanraakte.

Linda werd gek van verlangen. Chantal was nu bij haar kutlipjes aangekomen. En Linda voelde het koude scheermesje over haar kutlipjes strijken. Linda kon een klein gilletje van opwinding niet onderdrukken. Het leek een eeuwigheid te duren voor Chantal klaar was maar eindelijk kwam daar de handdoek. Chantal veegde de laatste restjes schuim weg en nu was Linda haar kut helemaal kaal. Ze deed nu met duim en wijsvinger de kutlippen van Linda uit elkaar en Linda voelde de warme tong van Chantal door haar kut gaan.

Linda kreunde het uit van genot. Chantal voerde het tempo op. Haar tong flitste door de kut van Linda en bleef toen even bij haar klitje wachten.

Met korte snelle bewegingen bewerkte Chantal het klitje van Linda. Linda hijgde en kreunde en begon te schokken met haar onderlichaam. Toen begon Linda te gillen en met een enorme ontlading en een oerkreet beleefde Linda haar eerste orgasme die door een vrouw bij haar was opgewekt.

Chantal gunde Linda geen rust. Ze nam de dildo die Linda had meegenomen en duwde die bij Linda naar binnen.

enorme kut sex op zolder